woensdag 3 augustus 2011

Recht van Spreken

Uitzending: zaterdag 6 augustus 2011, om 20u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL


In het cruiseschip dat midden op het marktplein van het zichzelf tot stad gebombardeerde dorp Apeldoorn ligt aangemeerd, wordt beleid gemaakt.
Dat wil zeggen dat daar politici hardop roepen hoe andere partijen het beter zouden kunnen doen, dat daar ambtaneren alles doen om hun eigen stoel onmisbaar te maken en van het resterende budget dat subsidiƫren wat hun broodheren aan stemmen zal helpen.
Dat is overheid anno 20.11
Afgedaan & ver voorbij de THT-datum.
Wie echt iets te zeggen heeft, wordt vermoord op een media-park of ernstig bedreigd via die geweldige social media.
Maar toch ... IK eis RECHT van SPREKEN !
Wie heeft eigenlijk werkelijk recht van spreken? De hoogleraar in de mathematische fysica, of de schoonmaakster die dagelijks de toiletten poetst, in het kantoor van die hoogleraar?
Wie opdreunt wat zij/hij uit het hoofd heeft geleerd tijdens de zoveelste cursus van de betreffende politieke partij, kan beter haar/zijn mond houden.
Wie werkelijk nieuwsgierig is, wie leert uit waarnemingen en ervaringen, wie kwetsbaar durft te zijn en luistert naar de ander en diens mening, die mag SPREKEN, om zijn MENING ter discussie te stellen.


Eric Kerkdijk ... Mens, Burger en POP-Professor ... heeft RECHT van SPREKEN & maakt daarom radio ... samen met Eric vliegen we door de tijd, botsen we met de dingen die gebeuren, slaan we een paar piket-paaltjes.
Waar die piket-paaltjes komen te staan, zul je horen in de komende aflevering van de Paul Zornig show en natuurlijk kun je weer deelnemen aan de discussie!

Tijdens de uitzending kun je bellen, meepraten over "Recht van Spreken", je vraag stellen of anderszins iets melden: (055) 5401978
Twitteren kan altijd: @paulzornig
En mijn mail-adres is: paul.zornig@live.com & op dat mail-adres kun je alvast je meningen en vragen afleveren

Uitzending: zaterdag 6 augustus 2011, om 20u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten