dinsdag 21 februari 2012

Dromen zijn geen bedrog

Uitzending: zaterdag 25 februari 2011, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL

Dromen zijn geen bedrog !!!

In 2009 publiceerde Jet Valk haar bundel DROOMVROUW.
Droomvrouw, een bloemlezing over de liefde, bevat een collectie romantische gedichten. Je wordt meegenomen in de ontluikende verliefdheid van een vrouw, vanaf de ontmoeting via de voelbare onzekerheid en verwarring naar de uiteindelijke schoonheid van de verliefdheid zelf.
De erotiek, die de liefde kenmerkt, vormt de logische omlijsting. In haar gedichten speelt Jet met de Nederlandse taal. De kunstwerken in Droomvrouw versterken de verbeelding van het thema, de liefde.

Meer over Jet Valk kun je HIER lezen

Samen met Ellen Verkoelen richtte Jet de stichting HaarVerbeelding op.
Jet wil met stichting HaarVerbeelding haar droom verwezenlijken: een podium bieden aan schrijvende, beeldende, muzikale vrouwen; ten eerste door vrouwen te stimuleren hun werk te publiceren en daarnaast door salon's te organiseren waar allerlei disciplines op podia ten gehore gebracht worden.

Meer over de stichting HaarVerbeelding kun je HIER lezenOnder de vlag van de stichting HaarVerbeelding werd DROOMBEELD gepubliceerd, een dichtbundel waarin bekende en onbekende dichteressen innemende en aanlokkelijke droombeelden in woorden hebben gevangen. Een aantal gedichten is gelardeerd met andere kunstvormen waarmee aangetoond wordt dat kunst een veelzijdig samengaan is.

Inmiddels staat een volgende publicatie op stapel: DROOMREIS.
Het streven is om op Roze Zaterdag in Haarlem deze tweede bundel te kunnen aanbieden. En vrouwen die een bijdrage aan Droomreis willen leveren, worden van harte uitgenodigd hun bijdrage in te sturen.
Stuur je gedichten naar info@stichtingHaarverbeelding.com en wie weet?!
Dit keer zoeken we uiteraard ook kunstenaressen die het lef hebben de gedichten te verbeelden.
Het thema van de bundel is Droomreis....dus droom je goed en reis je waar dan ook heen, leef je uit en gebruik je fantasie.
Stuur je bijdrage snel, want de deadline is 1 april 2011.
Nogmaals t email adres: info@stichtingHaarverbeelding.com

In de PAUL ZORNIG show spreek ik zaterdag 25 februari met JET VALK, over haar DROMEN en over de stichting HaarVerbeelding.
Zoals altijd kun je meepraten, over jouw dromen, over jouw droomreis, over jouw droomkunst. En je kunt natuurlijk ook vragen stellen aan Jet, over haar DROMEN of over de stichting HaarVerbeelding.
BEL tijdens de uitzending naar 055 540 19 78
Twitter naar @PaulZornig of met #rtvapd

Uitzending: zaterdag 25 februari 2011, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten