zondag 24 juni 2012

Hallo, wie ben jij? Ik ben Paul, Peter, Pjotr!

Uitzending: zaterdag 30 juni 2012, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.Pjotr is de hoofdpersoon in het boek: "Hallo, wie ben jij? Ik ben Pjotr".
Hij moet verhuizen omdat zijn ouders gaan scheiden. Dit betekende een nieuw huis, een nieuwe school, nieuwe kinderen in de klas. Dat is behoorlijk wennen. Hij mist zijn vriendjes heel erg. Als Moeders vertelt dat Pjotr niet uit haar buik komt, staat zijn wereld op z'n kop.
Gelukkig ontmoet Pjotr Buurman, die naar hem luistert en hem de aandacht geeft, die hij nodig heeft. Buurman vertelt Pjotr dat iedereen talenten heeft en dat Pjotr heel erg ontzettend goed kan voetballen. Dat geeft Pjotr weer zelfvertrouwen. Hij maakt nieuwe vriendjes en wordt verliefd op Anne. Lees de spannende avonturen van Pjotr in: "Hallo, wie ben jij? Ik ben Pjotr"

In Pjotr de Musical heeft de altijd vrolijke Pjotr het moeilijk als hij moet verhuizen omdat zijn ouders gaan scheiden.
Hij komt er achter dat liefde, vriendschap en een warm thuis niet vanzelfsprekend zijn. Gelukkig maakt de nieuwsgierige Pjotr graag contact, zo leert hij Buurman kennen. Die geeft hem weer zelfvertrouwen en laat zien dat je met echte vriendschap er nooit alleen voor staat.Het stuk wordt met humor gebracht, maar vergeet je zakdoek niet.

Peter Bresser, schrijver en performer, de man achter Pjotr, de mens ...
Zaterdag 30 juni spreek ik met hem, in de Paul Zornig show!
Over wie hij is, over zijn verleden en zijn toekomst, over de dingen die hij doet ...
Pjotr, het boek en de musical staan centraal in de uitzending; maar natuurlijk is er meer met Peter te bespreken en zijn we benieuwd hoe ´t verder ging, met Pjotr en wat Peter nog meer in petto heeft.

Op de website www.pjotr.tv kun je meer lezen over Pjotr en Peter.

Praat mee in de uitzending, geef jouw mening en stel je vragen
Bel tijdens de uitzending naar (055) 540 1978
Twitter naar @paulzornig of met #rtvapd
Mailen kan naar paul.zornig@live.com

Uitzending: zaterdag 30 juni 2012, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten