dinsdag 12 juni 2012

Hoe word ik een POWER-VROUW

Uitzending: zaterdag 16 juni 2012, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.Het boek ‘Hoe word ik een PowerVrouw’ komt binnenkort uit en is geschreven voor ambitieuze vrouwen die geloven in succes uit eigen kracht en deze kracht willen inzetten op een gedreven, creatieve, energieke en ondernemende wijze.
En die willen leren hoe zij haar talenten bewust(er) in kan zetten en hiervan te genieten om een toekomst te realiseren die zij graag wil, waarin zij zich goed voelt en waarin ze gelukkig en regisseur is over haar eigen leven.

Een PowerVrouw worden heeft alles te maken met bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en uitstraling. Het heeft te maken met de kracht en authenticiteit van jezelf en de liefde voor wat je doet.

Het boek helpt de lezer om haar talenten te ontwikkelen, zelfvertrouwen te vergroten en blikveld te verruimen en rijkt handvatten aan om meer uit jezelf, je leven en je werk te halen, meer tijd te hebben, succesvoller te zijn en meer voldoening te ondervinden.

Voordat Janette het boek is gaan schrijven heeft zij onderzoek gedaan naar het begrip ‘ PowerVrouw’ en aan de hand van de theorie heeft zij een handboek geschreven.

Het begrip PowerVrouw heeft zij als volgt gedefinieerd:
Een PowerVrouw is een vrouw die positief met (zelf)kennis in het leven staat en vooral met innerlijke en mentale kracht zelfverzekerd aan haar eigen roer staat, in alle vrouwelijkheid, alles uit het leven haalt wat zij uit het leven wil halen, anderen inspireert, er voor gaat en doet, waarvan de prestatie die zij levert slechts een reflectie is van wie zij is.

Kijk ook op janettesybrandy.nl/boek en lees daar meer over Janette Sybrandy

Want Janette Sybrandy is mijn gast in de Paul Zornig show en zij gaat mij leren een PowerVrouw te worden

Praat mee in de uitzending, geef jouw mening en stel je vragen
Bel tijdens de uitzending naar (055) 540 1978
Twitter naar @paulzornig of met #rtvapd
Mailen kan naar paul.zornig@live.com

Uitzending: zaterdag 16 juni 2012, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten