zondag 1 juli 2012

De huidige politiek is vermolmd, de bezem voor Europa

Uitzending: zaterdag 7 juli 2012, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

Het begon met een gesprekje op twitter, over een conciërge op school, die wordt ontslagen na jaren van trouwe dienst, die zich betrokken en met passie van de conciërgetaken kwijt, die een vertrouwd en altijd aanwezig ankerpunt is, in die school.
Alsof een school geen conciërge nodig heeft, alsof die conciërge geen mens is, wordt deze conciërge bij het vuilnis aan straat gezet.
Is dat Nederland anno 2012?

Gerrie de Jongh twittert wel vaker en twittert wel meer. Haar tweets zijn altijd maatschappelijk betrokken, politiek geëngageerd. Het verbaast daarom ook niet dat zij kandidaat is bij de komende tweedekamer verkiezingen.
Gerrie de Jongh staat als tweede op de lijst van de Anti Europa Partij.

De Anti Europa Partij ???
Daar wil ik natuurlijk meer over weten, dus heb ik Gerrie de Jongh uitgenodigd om in de Paul Zornig te vertellen, over haar ambities en over de uitgangspunten en doelstellingen van de Anti Europa Partij. Op de website van deze nieuwe partij kun je uiteraard informatie vinden over wat deze partij wil; over het waarom en hoe ga ik op zaterdag 7 juli in debat met Gerrie de Jongh. En ik hoop dat de luisteraars zich willen mengen in onze discussie.

Laat je stem horen, niet alleen op 12 september maar ook in de uitzending van 7 juli, geef jouw mening en stel je vragen
Bel tijdens de uitzending naar (055) 540 1978
Twitter naar @paulzornig of met #rtvapd
Mailen kan naar paul.zornig@live.com

Uitzending: zaterdag 7 juli 2012, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL

In aanloop naar de verkiezingen op 12 september is een aantal partijen uitgenodigd zich door verkiesbare kandidaten te laten vertegenwoordigen in de PAUL ZORNIG show, om uitgangspunten en verkiezingsprogramma toe te lichten en voor een pittige discussie.
De aflevering van 7 juli is dus de eerste in een reeks :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten