zondag 8 juli 2012

Hoor en Wederhoor

Uitzending: zaterdag 14 juli 2012, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.


Wat boze tongen beweren, kun je lezen op het internet: link naar blog over Martin Melro.
De vraag is natuurlijk wat er waar is, van alle aantijgingen die Jacqueline Wouters (twitterend onder de naam @jajwouters) op haar blog heeft verzameld. De vraag is ook waarom Jacqueline Wouters zoveel moeite heeft gedaan om die, soms wat onsamenhangende waslijst van beschuldigingen met haar leespubliek te delen.
Waar rook is, is vuur ... Jacqueline Wouters zal wel niet voor niets met zo´n boze tong spreken.

Wat boze tongen beweren, is de titel van de autobiografie, die Martin Melro heeft geschreven. In dit therapeutisch boekwerk verhaalt Martin Melro over zijn jeugd in Apeldoorn-Zuid, zijn carrière als artiest, de ups en downs in zijn privéleven en rekent hij af met onwaarheden en leugens.
Martin Melro is beschuldigd van van alles en je zou zomaar tot de conclusie kunnen komen dat hij crimineel is, een geweldadige oplichter, een slecht mens.
Maar beschuldigen is één, veroordelen is twee ... iedereen kan wel wat roepen over deze of gene!

Ik weet niet wat waar is en wat niet. Eerlijk gezegd: het maakt me ook niet uit. Maar ik ben wel benieuwd wie Martin Bruins (de mens achter Martin Melro) is. Dus heb ik zijn boek gelezen, dus ga ik met hem in gesprek in de komende aflevering van de PAUL ZORNIG show. En jij kunt meepraten ...
Bel tijdens de uitzending naar (055) 540 1978
Twitter naar @paulzornig of met #rtvapd
Mailen kan naar paul.zornig@live.com

Uitzending: zaterdag 14 juli 2012, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten