zaterdag 29 september 2012

Vera loopt de NY Marathon, voor KIKA

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

Op zaterdag 6 oktober gaan we lopen; niet zomaar lopen, maar hardlopen; niet een stukje lopen, maar een hele marathon; niet de eerste de beste, maar die van New York; niet zomaar, maar voor KIKA!
Vera Hulsegge is mijn gast in de Paul Zornig show. Op de website van Run For Kika schreef zij:
"Voor kinderen met kanker moet de behandeling, begeleiding en voorlichting optimaal zijn. Kinderen met kanker hebben speciale zorg op maat nodig. Een beperkt aantal ziekenhuizen in Nederland heeft zich hier op toegelegd. Dankzij uw/jullie/jouw donatie kunnen zij ervoor zorgen dat de medische en psychische begeleiding zich blijft doorontwikkelen en dat de kinderen optimale zorg krijgen! Daarom ren ik de marathon van New York en voel me bevoorrecht als moeder van twee gezonde kinderen mee te mogen doen!"


Vera zal ons uitleggen wat KIKA doet, voor kinderen die een kanker onder de leden hebben, waarom zij betrokken is bij het werk van KIKA en de marathon van New York gaat lopen, voor KIKA, hoe zij zich heeft voorbereid op die loop van 42 kilometern en vooral ... hoe jij KIKA kunt helpen door Vera te sponsoren!

Relevante websites:
http://www.kika.nl/
http://www.runforkikanewyork.nl/
http://runforkikanewyork.nl/verahulsegge

Luisteren dus, zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzorning of met #rtvapd
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar paul.zornig@live.com

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten