vrijdag 21 december 2012

de toestand in de wereld

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

De toestand in de wereld ...
Toen ik jong was, sprak Mr. GJB Hilterman iedere zondagochtend, op wat toen nog Hilversum-1 was, zijn columns, die toen nog geen column heetten:
De toestand in de wereld, volgens Mr. GJB Hilterman, daar zetten we de radio voor aan (een buizenradio, uiteraard)
Hilterman is niet meer, maar daar is de wereld ook niet beter van geworden
Op vrijdag 21 december, is volgens de MAYA-kalender de wereld vergaan, ook zo´n toestand die ongemerkt aan ons voorbij is gegaan, zonder dat de wereld er beter van is geworden
Daarom, bespreek ik op zaterdag 22 december de toestand in de wereld in het algemeen en in Nederland in het bijzonder, met JACQUES SMITS


Wie is Jacques Smits?
Op twitter is hij nogal uitgesproken, in zijn meningen over, voor en tegen, wat dan ook.
Wat dan ook?
Jacques Smits is ge├źngageerd, maatschappelijk betrokken en hij neemt geen blad voor de mond, als het er werkelijk toe doet!
Dus is het een waar genoegen, te debatteren met Jacques over 2012 en 2013, over de toekomst van Nederland (voor zover er nog een toekomst is), over hoe Europa in ons kikkerlandje de dienst uitmaakt, over politici en andere machtswellustelingen.
Zoals ik op twitter schreef, dat alle politici leugenaars zijn en wie dat ontkent, dus een politicus is. Zo heeft Jacques Smits ook zijn mening, over ons landsbestuur.
Jacques gaat ons uit alles uitleggen, over LUST-LEUGEN-BEDROG ... over de pluche-lijm, waaraan politici zijn vastgeplakt, omdat een zetel belangrijker is dan visie op vooruitgang.
Het ergste dat Nederland is overkomen, heet Sharon Dijksma; desondanks ging er ook een BULTRUG dood. Het houdt ook nooit op, want Matthijs van Nieuwkerk is ook nof steeds op de nationale TV (voor slechts een half miljoen per jaar).
Maar goed, Jacques zal mij wel relativeren, minimaliseren, om zichzelf breed uit te meten. Hij kan dat ...

En er is meer! Jacques is juist terug uit IRAK! IRAK? Ja, IRAK!
Kijk eens op kinderontvoering.info/missie-irak-december-2012
Jacques Smits vertelt niet alleen over de toestand in Nederland, de postzegel aan de Noordzee, het afvalputje van West-Europa! Jacques onderneemt ook acties en over zijn acties, wil ik alles weten!

Luisteren dus, zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzorning of met #rtvapd
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar paul.zornig@live.com

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten