woensdag 27 februari 2013

Alles wat je altijd al wilde weten over Seks en Sales

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

Alles wat je altijd al wilde weten over Seks en Sales ... ?
SalesIsSexy is een way of life. Als ondernemende vrouw ben je altijd bezig met het verkopen van jezelf, jouw bedrijf en anderen. Je staat voortdurend in de schijnwerpers en dat is fijn. Ook is het prettig om met gelijkgestemde vrouwen af en toe bij te praten en kennis en ervaringen uit te wisselen in een aansprekende sfeer en ambiance. Je leert elkaar kennen en je kan mogelijkheden creƫren voor jezelf en voor anderen. En uiteraard drinken wij daar graag sprankelende bubbels bij.
Kortom, SalesIsSexy equipeert jou om verder te komen. SalesIsSexy biedt jou kansen, inspiratie en energie. Sales is het nieuwe sexy!
Zaterdag 2 maart is Lucinda Douglas mijn gast in de PAUL ZORNIG show en spreken we over SalesIsSexy, netwerk van en voor ondernemende vrouwen, platform voor power-vrouwen, springplank naar meer zakelijk succes.
Wie is Lucinda en wat is Sexy? Je hoort het allemaal, dus ...
* volg haar op twitter: @LucindaDouglas
* lees de website: salesissexy.nl/

Luisteren dus, zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzornig
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar paul.zornig@live.com

Zelfs als jij een interessant mens bent, ook als je een interessant onderwerp hebt, ben je van harte welkom, als gast in de Paul Zornig show. Neem contact op, via twitter @paulzornig of via mail paul.zornig@live.com

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten