donderdag 7 februari 2013

Nieuwe zaken! Oude zakken?

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

De uitzendingen van Politiek24 zijn verworden tot een festival voor grappenmakers, die onvoldoende kwaliteit hebben om genomineerd te worden voor een serieus cabaret-festival. Grijsgetooide pluchezitters voeren toneelstukjes op, enkel bedoeld om het domme volk zand in de ogen te strooien, opdat het domme volk niet inziet dat die pluchezitters enkel uitzijn op het behoud van een zetel, of anders een duurbetaalde functie als bestuurder.
Ik val van mijn stoel, helaas niet van het lachen ...
Deze week was ik in Brussel, de hoofdstad van Europa, een socialistische federatie, in plaats van een economische gemeenschap. Europa dat meent 1000 miljard euro uit de broekzakken van 500 miljoen burgers te moeten stelen, 2000 euro per burger .. onder andere om 100 miljard uit te geven aan ambtenarij, en andere zaken die er niet toe doen.
En dan zegt Alexander Pechthold, van de partij die voor de gekozen burgemeester is, maar Alexander Pechthold graag via achterkamertjes als volgende burgemeester van Utrecht laat benoemen, dan zegt die Alexander Pechtold dat we geen referendum moeten organiseren over onze toekomst in de EU, omdat het domme volk daarover niet kan oordelen. Dat zegt die Alexander Pechthold, van de partij die het referendum tot kroonjuweel had gekroond.
De EU, die 2 miljoen gaat uitgeven, om de discussie over de EU in de sociale media te beïnvloeden (hahaha), die EU is allang ter ziele, heeft enkel nog ten doel om uitgerangeerde pluchezitters een andere stoel te garanderen.
Nee, dan Diederik Samsom, de winnaar van het kwartetfestival, georganiseerd door Wouter Bos, die achteraf toch een paar steekjes heeft laten vallen, op wachtgeld ging om voor zijn gezin te zorgen, dus duurbetaalde KMPG partner werd, die Diederik Samsom verloochent nu zijn eigen achterban en maakt 50PLUS tot factor in de politiek.
Heeft Rutte eigenlijk al een andere functie aangeboden gekregen?
Het domme volk is het behoorlijk zat, die oude zakken, in nieuwe zaken!
Het domme volk heeft ernstig behoefte aan nieuwe wind in de politiek, om nieuwe zaken in goede banen te geleiden, om aan de teloorgang van ons landje aan de Noordzee weerstand te bieden.
Maar hoe?
Gerrie de Jongh heeft ideeën en dus heeft zij een nieuwe partij opgericht, wars van het oude denken, wil Gerrie de stem van dat domme volk in Den Haag laten horen ... hoe zij dat gaat doen, gaat Gerrie ons vertellen, op 9 februari in de PAUL ZORNIG show.

Meer over de nieuwe partij van Gerrie kun je lezen op de website van de Nieuwe Volks Partij Nederland
Hopelijk gaan we t hebben over nieuwe manieren om oude en nieuwe zaken voorspoedig aan te pakken ...

Luisteren dus, zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzorning of met #rtvapd
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar paul.zornig@live.com

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten