zondag 10 februari 2013

Stijlvolle creatie, door een vrouw met lef!

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

"Stijlvol Creatie" ... webdesign voor vrouwen met lef!
Rosanne Raubun woont in Vaassen en is eigenaar van "Stijlvol Creatie". Bovendien volgt zij de HBO opleiding Communication & Multimedia Design in Arnhem. Haar grootste passie is ontwerpen voor inspirerende ondernemers!
Rosanne Raubun bouwt websites en maakt ontwerpen voor vrouwelijke ondernemers. Haar ontwerpen zijn helder, duidelijk en overtuigend. Zij weet precies hoe jouw website of drukwerk kan opvallen. Rosanne maakt van jouw huisstijl een persoonlijke stijl, bruikbaar voor website, visitekaartjes en ander drukwerk. De basis is een fraai logo, dat precies aansluit bij jouw bedrijf en activiteiten. Laat je verrassen door de creativiteit van "Stijlvol Creatie"!
De producten van Stijlvol Creatie zijn o.a. websites, logo’s, huisstijlen, Twitter/Facebook achtergronden, brochures, posters, visitekaartjes en nieuwsbrieven. Hierbij spelen concept denken, ontwerpen, typografie, programmeren en beeld een grote rol.
In de Paul Zornig show van 16 februari spreek ik met Rosanne Raubun, over school- en beroepskeuze, over passie voor stijl, over uitstraling of het ontbreken daarvan, over de meerwaarde van een professioneel ontwerp, over de unique selling points van "Stijlvol Creatie", en nog veel meer!
Meer over "Stijlvol Creatie" vind je op stijlvolcreatie.nl/

Luisteren dus, zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzorning of met #rtvapd
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar paul.zornig@live.com

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten