woensdag 13 maart 2013

De Koper Blazer en andere verhalen

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

Brons in Beeld ...
Hij is koperblazer, want speelt trompet. En hij weet alles van het psychisch welbevinden van doven. Daarmee bedoel ik niet een relatie gevonden te hebben tussen hard toeteren en doof zijn. Maar kennelijk is er een verband.
THEO VAN ELDIK, heeft de wetenschap aan de wilgen gehangen, speelt nog steeds trompet, maar veel meer is hij "the bronze man", beeldend kunstenaar.
Dat beeldend neemt kunstenaar Theo wel heel letterlijk, hij maakt bronzen beelden!

In de PAUL ZORNIG show van zaterdag 16 maart, kun je luisteren, naar de beelden van Theo, naar wat hij schept, waarom in brons, waar hij zijn inspiratie vindt, maar ook hoe koper klinkt!
En over inspiratie gesproken, Theo neemt zijn muze mee, IRMA NOTEBOOM, die wandelend door de studio mijn levensloop een andere, de juiste richting zal wijzen.
Of zijn het kinderen, of zijn het politiek en samenleving, die Theo inspireren?
We gaan het allemaal horen, tussen trompettonen door, zaterdag 16 maart, uit de mond van Theo.
Meer over THEO VAN ELDIK lees je op zijn website: theovaneldik.nl/
Waar hij (o.a.) zegt: "Theo is gegrepen door schoonheid en gefascineerd in mensen en intermenselijke relaties en die beiden probeert hij te combineren in zijn werk. De bronzen beelden zijn "verbeeldingen" van roeringen in hemzelf en van wat hij om zich heen waarneemt of meent waar te nemen. Ook zijn diverse psychologische thema's in zijn werk terug te vinden."
Over IRMA NOTEBOOM kun je meer lezen op: invelsencoaching.nl/

Luisteren dus, zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzornig
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar paul.zornig@live.com

Zelfs als jij een interessant mens bent, ook als je een interessant onderwerp hebt, ben je van harte welkom, als gast in de Paul Zornig show. Neem contact op, via twitter @paulzornig of via mail paul.zornig@live.com

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten