donderdag 18 april 2013

GOUDEN MOMENT

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

Zaterdag 20 april is er een lief iemand voor jou, om een gouden moment te beleven, met jou!
*KIJK maar EENS* GOUDEN MOMENT
Ze is duidelijk haar kansen in kaart aan het brengen. Het liefst wil ze altijd bij hem zijn. Zijn geliefde zijn. “Maar hij wil niemand met down, hè mam?”, vragend kijkt ze haar moeder aan. Ze wacht het antwoord niet af en droomt verder. “Misschien een rolletje in Flikken Maastricht?’ Ze is heel reëel en acht ook die kans heel klein. Op de foto met hem dan? “Mam, dat zou toch moeten kunnen?”
Zenuwachtig staat ze voor het raam. De styliste en visagiste hebben haar nog mooier gemaakt. Een paar weken geleden was daar ineens de oproep. ‘Gouden Moment’ zoekt mensen met downsyndroom een boek met hun idool op de foto te gaan. Ineens zag ze haar kans schoon. Zou dit dan toch het moment zijn?

Victor Reinier komt de studio binnen en loopt direct op haar af. Hij pakt haar beide handen vast en begroet haar. De ruimte lijkt extra verlicht door haar stalende lach. Een van de eerste vragen die ze hem stelt is of hij een vrouw heeft. Waarop hij antwoordt dat ze net te laat is. Dan stelt ze hem voor de zekerheid toch de controle vraag: “Maar jij wilt ook niet iemand met down hè?” Even is hij van zijn stuk gebracht, maar stelt haar direct gerust. “Er is vast ook een heel lief iemand voor jou!”
Een prachtig fotoboek ten gunste van Stichting Upside van Down met sprekende verhalen over de bijzondere ontmoetingen van 77 kinderen en jong volwassenen met downsyndroom met hun zelfgekozen idool. Met medewerking van onder andere Marco Borsato, Roel van Velzen, Mark van Bommel, Angela Groothuizen, Dennis van der Geest, Ernst en Bobbie, Giel Beelen, Guus Meeuwis, Victor Reinier en vele anderen.
Meer hoef ik niet te zeggen ....
Maar, meer over het GOUDEN MOMENT kun je lezen op: goudenmoment.nl

Luisteren dus, zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzornig
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar info@paulzornig.nl

Zelfs als jij een interessant mens bent, ook als je een interessant onderwerp hebt, ben je van harte welkom, als gast in de Paul Zornig show. Neem contact op, via twitter @paulzornig of via mail info@paulzornig.nl

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten