zondag 26 mei 2013

Groene Borrels, Bouwen met Bamboo en andere activiteiten

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

Ben jij op zoek naar groene activiteiten die bij jou, jouw team, jouw organisatie passen? Dan moet je meer weten over BLOSSOM EVENTS, want BLOSSOM EVENTS is goed in duurzame en inspirerende bedrijfs- en groepsuitjes.
In het huidige tijdsgewricht van kantelen, omdenken, nieuwe inzichten en waarden, biedt BLOSSOM EVENTS activiteiten die kunnen helpen om het oude denken los te laten en nieuwe inspiratie te vinden.
Voor velen is duurzaamheid nog steeds een modewoord, zonder inhoud, bedacht door spindokters die de crisis graag gebruiken voor eigen gewin en om goed te praten dat de Veluwe zal worden volgebouwd met windmolens, om Amsterdam van stroom te voorzien. Dat denken is meer gebaseerd op weerzin jegens hoe het was, dan op een werkelijke mind change.
Nieuw denken leer je niet door hybride auto´s te subsidiĆ«ren, windmolens te bouwen en aan te wijzen wat anderen ogenschijnlijk niet goed doen. Nieuw denken begint bij jezelf, in jezelf.
Om jou en jouw teams te helpen wat duurzaamheid wel is, hoe je nieuw denken kunt leren, organiseert BLOSSOM EVENTS tal van activiteiten, zoals:
* Team building in de natuur
* Koken in de boerenwei
* Blossom Tea sessies
* Slow food workshops
en nog veel meer. Veel van deze activiteiten zijn gericht op aandacht, aandacht voor jezelf, voor anderen, voor je omgeving en dragen bij aan duurzame samenwerking.
Meer informatie over BLOSSOM EVENTS kun je vinden op blossomevents.nl
Maar als je echt wilt weten wat BLOSSOM EVENTS is en voor jou en jouw organisatie kan betekenen, moet je zaterdag 1 juni luisteren naar de Paul Zornig show. Mieke Voshol is dan te gast om te vertellen over Groene Borrels, Bouwen met Bamboo en andere activiteiten die kunnen bijdragen om veranderingen te verwezenlijken en om inspiratie te (her-)vinden.

Dat en meer in de komende Paul Zornig show!

Luisteren dus, zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzornig
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar info@paulzornig.nl

Zelfs als jij een interessant mens bent, ook als je een interessant onderwerp hebt, ben je van harte welkom, als gast in de Paul Zornig show. Neem contact op, via twitter @paulzornig of via mail info@paulzornig.nl

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten