zondag 19 mei 2013

Ook al zouden we alle bloemen plukken, de lente kunnen we niet tegenhouden

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

Waar moet ik beginnen, als ik een stukje over DAAN FOUSERT wil schrijven, als ik op zaterdag 25 mei met hem in gesprek ga. Hij is geen SUPERMAN en ook geen GOEROE, maar hij is wel deskundig op het gebied van leiderschap, van dienend leiderschap, van persoonlijk leiderschap en wat dies meer zij. Ik vrees (dus) dat Daan mij een lesje gaat leren, vanuit zijn expertise, na een korte analyse van wie ik ben en wat ik doe. Hoewel, ik geloof dat Daan Fousert zal zeggen dat hij niet voor mij kan denken en doen, maar dat hij mij wel kan helpen mijn gedachten te ordenen, mijn doelen te stellen, nieuw daden te definiëren.
We gaan t zien, jullie gaan t horen!
Maar ... Daan Fousert is meer dan een Leiderschap-Expert; hij is ook schrijver, schrijfer van fictie, thrillers, romans. Eigenlijk vind ik het veel leuker om met Daan over zijn schrijverschap te spreken, in plaats van dat hij mij doorzaagd vanwege het feit dat ik niet doe wie ik ben.
ONVERMIJDELIJK
Don en Jill werken al jaren als goede collega’s samen voor een internationaal bedrijf. Maar tijdens een reis in Zwitserland verandert dat opeens totaal. Als ze onderweg zijn naar het vliegveld raken ze verdwaald in de kleine straatjes van Genève en komen langs een herenhuis, dat ze allebei herkennen.
“We zijn eindelijk thuis,” zegt Don tegen Jill. Vanaf dat moment komen er meer herbelevingen boven. En het verleden blijkt onuitwisbaar te zijn. Het leidt tot enerverende verwikkelingen.
VERDWENEN
Nietsvermoedend slaat reclamemaker Paul McKee op een zondagochtend de krant open. Zijn aandacht wordt getrokken door een foto van een vrouw die recht op hem toe loopt, met een geheimzinnige glimlach om haar lippen. Hij kent haar, hij weet het zeker! Maar de naam zegt hem niets en als hij een zoektocht naar haar instelt, lijkt het wel of ze helemaal niet bestaat. Maar met zijn rustige leven is het op dat moment gedaan. Zij achtervolgt hem. In zijn geest, maar ook in werkelijkheid. Wie is ze toch? En waarom heeft ze het op hem gemunt? Ze lijkt wel alles van hem te weten. En ze zet zijn complete bestaan op losse schroeven. Een meeslepende misdaadroman die de lezer geboeid en alert houdt tot het onverwachte einde toe.
Ik ga ze gauw lezen en jij kunt de boeken bestellen op de website van uitgeverij ELIKSER (aanrader).
Als je wilt weten hoe 't afloopt, met Daan en mij (de afloop van zijn romans verklappen we natuurlijk niet), als je wilt weten hoe je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor je persoonlijk leiderschap, wat dienend leiderschap is, waarom iemand romans/thrillers gaat schrijven, hoe rijk je wordt met het schrijven van boeken, waarom passie belangrijker is dan roem, weet je dat je zaterdag 25 mei moet afstemmen op Radio Apeldoorn. Om 20u is DAAN FOUSERT mijn gast en ik weet nu al dat we niet uitgepraat zullen geraken.

Dat en meer in de komende Paul Zornig show!

Luisteren dus, zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzornig
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar info@paulzornig.nl

Zelfs als jij een interessant mens bent, ook als je een interessant onderwerp hebt, ben je van harte welkom, als gast in de Paul Zornig show. Neem contact op, via twitter @paulzornig of via mail info@paulzornig.nl

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten