donderdag 2 mei 2013

SEE YOU TOO but YOU should better LISTEN

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

Zaterdag 4 mei, luister je naar "een muzikale reis om de wereld, in 120 minuten".
Twitterlegende @SeeYouTwo komt vanuit het verre zuiden, naar de studio van Radio Apeldoorn, om aldaar de Paul Zornig show glans te geven, met een extra special speciale muziekselectie, songs die geschiedenis hebben gemaakt, liederen die bewegen of laten bewegen, muziek die beroert.
Nee, niet beroerd klinkt, integendeel, je moet wel goed lezen en komende zaterdag moet je vooral goed luisteren, naar muziek die ontroert.
Op 4 mei dus, de tweede editie van "een muzikale reis om de wereld, in 120 minuten", het jaarlijks hoogtepunt van de Paul Zornig show, althans voor luisteraars die liever muziek genieten dan kletspraat in hun oren gieten.
Omdat mijn kennis van muziek, van muzikanten, van songs en van teksten niet verder rijkt dan Bach, Beethoven, Brahms en sinds 30 april de Bolero van Ravel, heb ik de hulp ingeroepen van collega @Exploso, om mij de mond te snoeren, met wijze opmerkingen over de door @SeeYouTwo gekozen pareltjes van de (inter)nationale POPMUZIEK.
Ik laat me verrassen, komende zaterdag, door de muziekkeuze van @SeeYouTwo, door zijn motivatie bij zijn keuze & dat moet jij ook doen!!!

Luisteren dus, zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzornig
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar info@paulzornig.nl

Zelfs als jij een interessant mens bent, ook als je een interessant onderwerp hebt, ben je van harte welkom, als gast in de Paul Zornig show. Neem contact op, via twitter @paulzornig of via mail info@paulzornig.nl

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten