woensdag 19 juni 2013

Het Help Portret

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

Op 7 December 2013 is het zover.
Dan zijn in heel Nederland kleine en grote groepen mensen bezig om een uniek project te ondersteunen en ten uitvoer te brengen. Al deze mensen zijn actief binnen de fotografie, als visagistes, als kappers, als fotografen en wat dies meer zij.
Op 7 December geven deze mensen iets unieks aan de minderbedeelden onder ons.

Help Portret is wereldwijd een begrip en wordt in veel landen op dezelfde dag uitgevoerd.
Help Portret is het idee van de Amerikaanse fotograaf Jeremy Cowart, die Help Portret ooit heeft opgezet om aan mensen die niet in de mogelijkheid zijn een portret te laten maken, deze gelegenheid één keer per jaar volledig gratis aan te bieden; wereldwijd.

Een portretfoto is niet alleen uniek, maar ook een blijvende herinnering, die een leven lang gekoesterd kan worden.
Helaas zijn er veel mensen die niet de mogelijkheid hebben om een portret te laten maken door een professioneel fotograaf, terwijl ze wel graag een keer op de gevoelige plaat vastgelegd zouden willen worden. Aan deze groep mensen wordt op 7 December de gelegenheid geboden om gratis een portret te laten maken door een professioneel team.

Bekijk hier de PROMO voor het HELP PORTRET

Een project als Help Portret wordt niet zomaar een succes! De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang, ook in Apeldoorn is een werkgroep bezig om vrijwilligers te vinden, locaties te regelen en natuurlijk ook om veel aandacht te vragen voor een mooi project, een prachtig portret.
Houd ook de website van Help Portret in de gaten, help-portret.nl , om de aanloop naar 7 december op de voet te volgen!
Op zaterdag 22 juni spreek ik, met Annewiek en Frank Doorhof, die voor en in heel Nederland het Help-Portret inmiddels voor de derde keer tot een groot succes gaan maken.

Dat en meer in de komende Paul Zornig show!

Luisteren dus, zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzornig
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar info@paulzornig.nl

Zelfs als jij een interessant mens bent, ook als je een interessant onderwerp hebt, ben je van harte welkom, als gast in de Paul Zornig show. Neem contact op, via twitter @paulzornig of via mail info@paulzornig.nl

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten