zaterdag 8 juni 2013

zinneprikkelingen en thee, zo mooi kan het leven zijn

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

"Wij streven naar een wereld die zich aanpast aan jouw ritme. Niet andersom."
Dat schrijft Chantal Kroese op de website van BEAUTEA .. www.beautea.com .. en dus heb ik haar uitgenodigd, om met mij te praten over schoonheid en thee, over energie en rust, over verwennen en ontspannen, en over nog heel veel meer!
Beautea, dat zijn Amber & Chantal, twee stralende sterren die hun bedrijf hebben opgericht om jou te laten genieten. Genieten van het leven. Genieten van rust. Genieten van klein geluk. Genieten van een moment voor jezelf!
Amber en Chantal vinden het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Dat lukt alleen als je regelmatig een moment voor jezelf pakt en met aandacht geniet. Als jij lekker in je vel zit, straal je meer en ziet de wereld er beter uit! Hoe je je ook voelt, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Laat de wereld maar even wachten...
De beauty´s van BEAUTEA zijn zussen, met elk een eigen karakter en daardoor op vele fronten complementair. Amber & Chantal genieten een relatie die vaak in balans is en.... soms ook niet. Ze blijven zussen natuurlijk! Beiden zijn levensgenieters, gepassioneerd voor hun bedrijf. En dat is wat telt ... met passie leven. Amber & Chantal gaan hun droom met jou delen, met BEAUTEA!

De verzorgingsproducten van BEAUTEA zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en hebben een heerlijke herkenbare geur. Wat de producten extra bijzonder en onderscheidend maakt, is de toevoeging van het witte thee-extract. Een natuurlijk antioxidant met een krachtige werking! Daarbij sluiten de geselecteerde theesmaken naadloos aan bij de verzorgingslijn van BEAUTEA. De beleving is compleet wanneer je het eigen servies van BEAUTEA erbij gebruikt. Een lijn geheel geïnspireerd door (witte) thee..
Amber & Chantal denken aan jou, creëren zinnenprikkelende ervaringen waar jij bewust van kunt en mag genieten. Laat de wereld maar even wachten…
Wachten? Ik heb de deur van de studio alvast geopend, kan niet wachten om Chantal Kroese te mogen ontvangen, met haar te spreken over schoonheid en thee, om van haar te leren van het leven te genieten, ondanks de wereld om mij heen.

Dat en meer in de komende Paul Zornig show!

Luisteren dus, zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzornig
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar info@paulzornig.nl

Zelfs als jij een interessant mens bent, ook als je een interessant onderwerp hebt, ben je van harte welkom, als gast in de Paul Zornig show. Neem contact op, via twitter @paulzornig of via mail info@paulzornig.nl

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten