zondag 25 augustus 2013

BRUM in Apeldoorn!

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

Zaterdag 31 augustus, Brum in Apeldoorn?

Nee, geen kinder-tv op de Apeldoornse radio, maar een sprankelende ontmoeting met Sally Linforth, vrouw, moeder, schilder, woonachtig in Apeldoorn, maar geboren en getogen in Birmingham!
Sally wil spreektijd! Nou, die kan ze van mij krijgen! Ik zal haar ondervragen, over de UK, over Birmingham, over leven in de UK, over Amsterdam en over het leven van een Engelse, in platland aan de Noordzee.
Omgekeerd wil Sally vraagtijd, wil ze mij doorzagen, in vieren delen, doorvragen over mijn dubbelleven, over Achterwolde en Apfelzornig, over wie ik niet ben, had willen zijn, nooit zal worden.
We gaan spreken over taal en cultuur, kunst en samenleving, onderwijs en toekomst, milieu en economie of gewoon over ... NIETS :-)
Luisteren dus, zaterdag 31 augustus, van 20 tot 22 uur & je komt alles te weten over Sally Linforth.
Alles? Bijna alles, althans een beetje! Misschien ...

Op de website Linforth & Linforth kun je meer lezen over Sally en haar zus Ann, kun je schilderijen van Sally bewonderen & glas in lood vensters van Ann. Even kijken dus, op Linforth.nl


Brum is een kinderprogramma over een klein oldtimer-autootje. De verhaallijn wordt verteld door een kind (in de oude serie door een oudere vrouw), maar de afleveringen worden gespeeld door pantomimespelers. Om die reden wordt het programma ook buiten Groot-Brittanniƫ in veel landen uitgezonden.
Brum is een autootje dat op weg gaat naar de stad om daar avonturen te beleven. Hij redt daar mens en dier uit benarde situaties, vangt boeven en voorkomt veel onheil. Volgens de titelsong is Brum een van 's werelds superhelden. De afleveringen, die geheel los staan van elkaar, worden opgenomen in Birmingham. Aan die stad dankt het autootje ook zijn naam: Birmingham wordt in de plaatselijke spreektaal Brum genoemd.

Luister iedere zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzornig
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar info@paulzornig.nl

Zelfs als jij een interessant mens bent, ook als je een interessant onderwerp hebt, ben je van harte welkom, als gast in de Paul Zornig show. Neem contact op, via twitter @paulzornig of via mail info@paulzornig.nl

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten