donderdag 12 september 2013

Geef mij een kado !!!

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

Zaterdag 14 september: "zaken doe je zo!"
Zakenvrouw en Sales-is-Sexy netwerkster Janne Venderbosch is mijn gast en met haar spreek ik over ondernemen in 2013, over innoveren in 2013, over oplossingen bieden in plaats van problemen genereren, over verschil maken, niet alleen in 2013, maar ook daarna!
Met opmerkelijke, speciale, persoonlijke kadoos kun je het verschil maken, voor een bijzonder mens, voor een bijzondere team, zelfs voor alle medewerkers in een organisatie! Maar dan moet je wel idee├źn hebben, gedachten over hoe je iemand of een groep personen op een uitzonderlijke manier kunt verrassen, in het zonnetje zetten, bedanken.
Ik heb geen inspiratie, ik heb dus geen idee, hoe dat moet ... iemand een kado geven dat zij/hij niet snel zal vergeten!
Gelukkig is er de website jannev.nl/ ...

Janne Venderbosch is eigenaar van jannev.nl/ en aanstaande zaterdag leren wij haar kennen en zij gaat ons haar weg wijzen naar opmerkelijke, speciale, persoonlijke kadoos!

Luister iedere zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzornig
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar info@paulzornig.nl

Zelfs als jij een interessant mens bent, ook als je een interessant onderwerp hebt, ben je van harte welkom, als gast in de Paul Zornig show. Neem contact op, via twitter @paulzornig of via mail info@paulzornig.nl

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten