zondag 1 september 2013

Rutte is een laffe linkse leugenaar .. maar zijn stoel zit zo lekker

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

Zaterdag 7 september: "het failliet van Rutte2"
Sinds de uitslag van de TK2012-verkiezingen spelen inkennige sociaal-liberalen en en liberaal-socialisten hun kwartetspel met jouw geld; geld dat jij verdiend hebt, geld dat jij gespaard hebt, geld waarmee de kwartetspelers mooie sier maken in Brussel, geld waarmee zij bestuurderszetels kopen, voor het geval dat het Haagsche pluche te heet onder de aristrocratische billen is geworden.
Samsom en Rutte spelen een heel raar kwartetspel, niet tegen elkaar, maar met elkaar. Toch is de inzet hoog: al jouw eerlijk verdiende geld, om de definitieve ondergang van Nederland en de verzorgingsstaat in sneltreinvaart te realiseren.
Een jaar geleden; heel Nederland sidderde, uit angst voor Emile Roemer, het rode gevaar uit Boxtel, de schoolmeester die de gevestigde orde in Den Haag weleens een lesje wilden leren. Dus sloten Samsom en Rutte een pakt! De een zou Roemer op links pootje haken, de ander zou tegelijkertijd vanaf rechts een slijding inzetten. Roemer werd neergesabeld door de traditionele media als grote leugenaar, omdat hij hardop durfde te twijfelen aan de feiten van Rutte en de beloftes van Samsom.
Tjitske Siderius was vorige zomer te gast, in de Paul Zornig show, in de serie "in aanloop naar de TK2013-verkiezing". Toen, op die avond in de studio, stond zij op een verkiesbaarplek op de SP-kandidatenlijst; maar t liep allemaal even anders ... dankzij het angstoffensief van Rutte en Samsom. De kiezer heeft zich laten intimideren, heeft massaal op de PvdA en op de VVD gestemd, zit nu op de blaren (eigenschuld, domoren)!
Ik zeg nooit nooit & dus ben ik ook niet verbaasd, maar wel blij verrast dat met ingang van maandag 2 september Tjitske Siderius alsnog TK-lid is, om jou en mij te vertegenwoordigen, om het land van de ondergang te redden.
Mijn politieke vrienden ... euh ... mijn politieke vriend ... mensen die ooit meenden zich politiek met mij bevriend te mogen noemen, krabben nu uiteraard op hun meestentijds kalende achterhoofd, achter hun zelden naar andere geluiden luisterende oren, in hun nietsziende ogen.
Maar gezinsman Diederik & moederman Mark, ik vrees jullie tapes met mijn uitspraken niet, ik zie uit naar jullie lijsten met mijn uitspraken over hoe Nederland wel op de rails gezet had kunnen worden. Jullie hebben volstrekt afgedaan, behalve voor jullie op meer macht beluste partijvoorzitters. Er is geen mens, geen kiezer, geen hond, geen mier meer met enig vertrouwen in jullie leiderschap.
Nee, ik stem ook geen SP, geen PVV, geen 50Plus, die zijn mij te conservatief.
Nee, ik stem ook niet op het CDA, de CU, de SGP, want god bestaat niet.
Nee, ook CPN-PSP-PPR-EVP (thans GroenLinks geheten) moeten zonder mijn stem tegen windmolens blijven vechten, in hun milieuvervuilende Prius, met hun landschapvervuilende molens en hun geitenwollen sokken.
O ... de PvdD vergeten! Jammer, maar ik ben vóór doodslaan van muggen.
Wel geef ik Tjitske Siderius graag een podium om jullie en mij uit te leggen, hoe het nu verder moet, in Nederland, met ons land, platland aan de Noordzee.
Tjitske heeft de portefeuille sociale zaken onder haar hoede, dus gaan we in discussie over het sociaal accoord (dat weer eens aan het wankelen is), over de verzorgingsstaat, over zorg (een cruise boeken voor je oma, voor de rest van haar leven, is goedkoper dan haar opsluiten in een bejaarden-/verzorgingsflat), over ziekte (betaal meer premie, opdat je eigen risico verder oploopt), over uitkeringen, die best lager kunnen, als werknemers makkelijker ontslagen kunnen worden & er geen nieuwe banen meer zijn ....
Terwijl ik deze blog zit in te typen, ontvang ik een mail van Alexander Pechtold (D66), waarom hij gvd-de-gv niet genoemd wordt, terwijl hij toch de meester is van het wijzen (niet duiden, niet richtinggeven) met zijn elitair-arrogante vingertje .. de man die na een zeer langdurige kunsthisterische studie ons dagelijks meent te moeten uitleggen, waarom mensen die anders denken dan hij, slechte mensen zijn.
Alexander, ga lekker met jouw vriend Sywert van Lienden (G500) mee naar Syrië, om tegen Assad te vechten. Want Obama durft nog even niet.

Luister iedere zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzornig
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar info@paulzornig.nl

Zelfs als jij een interessant mens bent, ook als je een interessant onderwerp hebt, ben je van harte welkom, als gast in de Paul Zornig show. Neem contact op, via twitter @paulzornig of via mail info@paulzornig.nl

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten