zondag 17 november 2013

the sound of music

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

Zaterdag 23 november: the sound of music

Social media, twitter, facebook, google+, linkedIN, ontmoetingsplekken voor mensen die elkaar helemaal niet kennen, ook voor mensen die elkaar allang IRL kennen en soms kom je er mensen tegen uit vorige levens. Ik vond dankzij die social media bijvoorbeeld een klasgenoot uit 1973, een oud-leerling uit 1985 en dankzij die social media is aanstaande zaterdag een oud-collega uit de jaren 90 te gast in de Paul Zornig show!

Zij heet @P1ppiLotta op twitter en hoewel onze ontmoeting het karakter van een reunie zal hebben, gaan we geen oude koeien uit de sloot halen, gaan we niet reutelen over wat er gebeurd is tussen toen en nu, noch over hoe het verder zal gaan na nu.
Wij gaan samen een reis maken door de wereld van muziek en muzikanten!
@P1ppiLotta heeft de playlist voor deze aflevering van de Paul Zornig show gemaakt en aan de hand van haar muziekkeuze, komen de verhalen, over gebeurtenissen, belevenissen, mooie momenten en verre landen, over dagelijks leven en uitzonderlijke vakanties, gedachten en dromen ... bij "the sound of music".

OVERIGENS BEN IK VAN MENING DAT ZWARTE PIET MOET BLIJVEN!

Luister iedere zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzornig
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar info@paulzornig.nl

Zelfs als jij een interessant mens bent, ook als je een interessant onderwerp hebt, ben je van harte welkom, als gast in de Paul Zornig show. Neem contact op, via twitter @paulzornig of via mail info@paulzornig.nl

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten