dinsdag 26 november 2013

zo SAPPIG kan EROTIEK zijn

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

Zaterdag 30 november: SAPPIG zoals alleen EROTIEK kan zijn

Ik schrijf weleens. Dat wil zeggen dat ik woorden op papier zet, die ik leuk vind, of vrolijk, of spannend, of opwindend, of ... Ik heb geprobeerd een roman uit te geven, via de reguliere kanalen, uitgeverijen die aan de grachtengordel zijn gevestigd, die alleen uitgeven wat wordt geschreven door de inner-crowd, die alleen belangstelling hebben voor vriendjes en vriendjes van vriendjes en wat die schrijven.
Ik luister weleens, naar programma´s die gaan over kunst en literatuur, omdat ik dat leuk vind en interessant ... helaas hoor ik dan altijd en alleen dezelfde schrijvers, die al een pluche zetel hebben, in een pand aan de Herengracht.
Ik lees graag & nu heb ik weer een prachtige vrouw ontdekt, wier woorden ik graag wil lezen, wier verhaal ik willen beleven. Ze is mooi, prachtig; ze is een bezig baasjes, druk; ze vond toch nog tijd, om SAPPIG te schrijven!
SAPPIG is wat een man wil dat een vrouw zou zijn; SAPPIG is wat een vrouw van haar man verwacht?
Erotiek is SAPPIG en daarover schreef Jacintha Menig haar roman, een roman die ik wil en jij moet lezen!

SAPPIG ... t zal je maar overkomen, als vrouw of man. In SAPPIG doet Jacintha Menig een boekje open, over erotische belevenissen, erotische verlangens, erotische verlangens, over een stukje van wie zij is!
Waarom schrijft Jacintha?
Waarom schrijft Jacintha wat zij schrijft?
Het schrijfproces: van een leeg scherm, tot een volledig manuscript; hoe ging dat bij SAPPIG?
En stonden de uitgevers in de rij, om het manuscript in ontvangst te nemen?
Ik heb veel vragen & hoop dat Jacintha de antwoorden met mij en de luisteraars wil delen!

SAPPIG wordt uitgegeven via MIJNBESTSELLER.NL en je kunt haar/haar roman in de gaten houden via Jacintha Menig bij MijnBestseller.NL

Luister iedere zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzornig
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar info@paulzornig.nl

Zelfs als jij een interessant mens bent, ook als je een interessant onderwerp hebt, ben je van harte welkom, als gast in de Paul Zornig show. Neem contact op, via twitter @paulzornig of via mail info@paulzornig.nl

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

2 opmerkingen: