maandag 2 december 2013

het toekomend jaar 2020

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Iedere zaterdagavond, twee uur lang interactieve radio met Paul Zornig rondom een wekelijks thema; iedere week een nieuw thema dat ons allemaal bezighoudt, waarover iedereen wel een mening heeft. En die mening kun je in De Paul Zornig Show laten horen, via de telefoon, email, facebook en twitter.

Zaterdag 7 december: het toekomend jaar 2020 !!!

De zwarte pieten zijn inmiddels door de immigratiedienst het land uitgezet, en die man met de mijter op heeft zijn movember-baard/snor van zijn gelaat getrokken. Het is de hoogste tijd om sparren uit het bos te roven, illegaal vuurwerk uit Belgiƫ te halen, oliebollen te bakken om de buren mee te bekogelen, of voorbijfietsende bejaarden.
December, de televisie staat weer bol van terugblikken op het (bijna) afgelopen jaar, de abdicatie, de kroning, een beetje wind op de Filipijnen, economische groei van 0,1% (dankzij slimme rekenkunst), VVD en PvdA die diep zinken in de peilingen, en natuurlijk de slachtpartij in Syriƫ. Maar het absolute hoogtepunt van de december-televisie is natuurlijk de terugblik op het sportjaar 2013, mede mogelijk gemaakt door de doping die nodig is om een wereldrecords te vestigen.
Leuk voor het volk, want t volk moet rustig gehouden worden, met brood en spelen; onder de duim gehouden door een overheid, die behalve belastingverhogingen, meer werkeloosheid en lagere uitkering, niets voor de burger meent te moeten doen.
En EUROPA, met de EU en de EURO. Nooit iets van begrepen, van die EURO, waarom die moest komen. Rotterdam was ook al de grootste haven van Europa toen er nog een EEG was. Ook toen leefden wij al van de handel, maar toen hadden we ook nog eigen maakindustrie.
Denk daar maar eens over na, of beter: denk eens na over de toekomst, want het heeft geen zin terug te blikken, als je er niets van wilt leren. Van een paar EURO storten op GIRO-555 wordt de wereld niet beter, verandert er niets in onze samenleving, in ons land, in platland aan de Noordzee.
Dus ...
... gaan we op 7 december vooruitkijken, naar het toekomend jaar 2020!
Inderdaad, 2020; het SCP en het CBS vertellen wel hoe het ging en voorspellen hoe het op korte termijn gaat, maar niets over hoe wij, de burgers van Nederland, ons land weer op de rit kunnen krijgen; behalve dat we een huis moeten kopen en een auto, aldus Mark Rutte.

Op 7 december zit Eric Kerkdijk bij mij aan tafel en samen gaan we vooruitkijken, naar 2020!
Iedereen kent Eric als de POP-professor, het muzikaal geweten van Radio Apeldoorn; maar hij is ook (zoals Edwin Rutten/Ome Willem zou zeggen) een lekkere linkse rakker. Hij en ik zijn het zelden, zeg maar nooit met elkaar eens, dus wordt het een mooi debat, over 2020; over hoe de wereld (Nederland in het bijzonder) er dan zou moeten uitzien en wat wij, de burgers, kunnen doen, om onze overheid op het rechte pad te krijgen.

Ik heb wel een idee, hoe t ver zou kunnen, moeten, als provincie van DUitsland; maar ik verschiet mijn kruit natuurlijk niet, ik ga met geslepen messen en geladen pistool het debat met Eric Kerkdijk aan.
Verder ...
... spreken we met Derk Laning; die op 7 december voor de laatste keer "CLUBDANCE" presenteert; zijn uitzending met bitterballen en wodka, begint natuurlijk pas om 22u, na de PAUL ZORNIG show, maar we blikken graag met Derk terug & nog liever vooruit! Heel korte termijn is dat de laatste uitzending van "CLUBDANCE" met Derk in de driver-seat; maar veel interessanter is natuurlijk te horen hoe zijn verdere loopbaan er uitziet, als radiomaker, journalist, wat dies meer zij!
Moeilijker kunnen we t niet maken, leuker wel!!!

Luister iedere zaterdagavond om 20u, naar de PAUL ZORNIG show, bij Radio Apeldoorn!
En praat mee!
Tijdens de uitzending kun je bellen, om je vragen te stellen, om commentaar te geven, om met mijn gasten in debat te gaan! Het telefoonnummer is dan: 055 540 1978
Twitteren kan ook, naar @paulzornig
En als je vooraf al vragen hebt, stuur die dan naar info@paulzornig.nl

Zelfs als jij een interessant mens bent, ook als je een interessant onderwerp hebt, ben je van harte welkom, als gast in de Paul Zornig show. Neem contact op, via twitter @paulzornig of via mail info@paulzornig.nl

Uitzending: iedere zaterdag, van 20u00 tot 22u00
Radio: 107,1 FM
Live-stream: www.RTV-Apeldoorn.NL
Smartphone en Tablet gebruikers kunnen Radio Apeldoorn beluisteren via de Tune In app

Geen opmerkingen:

Een reactie posten