donderdag 9 januari 2014

Apfelzorniger Nachrichten - 2014 - 008Thomas Hitzlsperger, voormalig voetballer van de 1.FC-Apfelzornig, is uit de kast gekropen. In verband daarmee staat de Duitse televisie sinds gisteravond bol van interviews, met homo-deskundigen, met politici, met trendwatchers, met vrouwen, met bestuursleden, alleen niet met voetballers.
Een slechte voorzet heet in het voetbal een homo-voorzet. Een frommelgoal heet in het voetbal een homo-goal. Grensrechters die vlaggen voor buitenspel en scheidsrechters die een gele kaart geven heten in het voetbal vieze vuile homo´s.
Thomas Hitzlsperger heeft gedurende zijn voetbal loopbaan niet durven zeggen dat hij homo is, omdat homo´s watjes zijn, omdat -zoals René vd Gijp zegt- homo´s niet in het voetbal thuishoren.
Hoe zou dat voor Thomas Hitzlsperger in de kleedkamer zijn geweest, onder de douche na weer een gewonnen wedstrijd? Feestende mannen, die elkaar in de armen vliegen, kussen vanwege de vreugde om de overwinning; ik neem aan dat Thomas Hitzlsperger genoot van al die kussen en opgewonden raakte.
Het klinkt mij in de oren als Samsam die zijn vrouw, zijn gezin in de steek laat, om Grutter in de kont te neuken. Het torentje is een fallussymbool, in het torentje willen de macho´s bewijzen wie zij zijn, net als in de kleedkamer en de doucheruimte van de 1.FC-Apfelzornig.
Dat uit de kast komen van Thomas Hitzlsperger is als politici die na de verkiezingen zeggen dat wat ze beloofd hebben slechts was bedoeld om stemmen te vergaren, niet om na te komen.
Thomas Hitzlsperger heeft zijn loopbaan beëindigd, de meeste politici kunnen dat ook beter doen!

Als je je wilt bemoeien met de situatie in Apfelzornig, als je wilt ingrijpen in de gebeurtenissen in mijn dorp, kun je altijd contact opnemen met mij,
- via TWITTER: @paulzornig
- of per MAIL: info@paulzornig.nl

En zie: www.paulzornig.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten