zondag 12 januari 2014

Apfelzorniger Nachrichten - 2014 - 010Gisterochtend, zaterdag 11 januari, schreef ik de volgende tweet op twitter.
@paulzornig : Hermann Von RompEU roept @APechtold uit tot beste politicus van Nederland!
Vanochtend, zondag 12 januari, schrok ik wakker door het bericht dat de JOVD de heer Alexander Pechthold heeft uitgeroepen tot "De Liberaal van 2013".
Daar klopt iets niet!
De EU is een anti-democratisch instituut, dat het onderdrukken van burgers, het ontnemen van democratische rechten en uitzuigen van de bevolking tot heilig doel heeft verheven.
Alexander Pechtold staat bekend als de pluchezitter die met zijn opgeheven vingertje iedereen die een andere mening dan de zijne is toegedaan, bestempelt als dom, als populist, als fascist.
Alexander Pechthold is een kunthistoricus in ruste, de verpersoonlijking van wat Hans van Mierlo in de vorige eeuw al stelde: "Politiek is verworden tot een carrière". Hans van Mierlo was oprichter van D66 en zal zich in zijn graf omdraaien als hij waarneemt hoe het gedachtengoed van D66 verkwanselt is, door lieden als Alexander Pechtold.
De kroonjuwelen van D66, daartoe behoorde onder andere het REFERENDUM!
Ik had dus verwacht dat Alexander Pechthold het initiatief om een referendum te organiseren over het al dan niet overdragen van meer bevoegdheden aan de EU zou omarmen. Maar niets is minder waar!
De Haagse elite, met Alexander Pechtold voorop, vinden de burger te dom om rekening mee te houden, om naar te luisteren.
Het D66 van Alexander Pechtold wil zoveel mogelijk macht overdragen aan de EU, omdat in Brussel zetels klaar staan voor politici die bereid zijn dictator Von RompEU in de kont te kruipen.
Dat de JOVD de heer Alexander Pechthold heeft uitgeroepen tot "De Liberaal van 2013", toont aan dat niet alleen Alexander Pachtold een miezerig mannetje is, maar dat ook de JOVD een vereniging is van miezerige meisjes en jongens.

LEES vooral ook: burgerforum-eu.nl/

Als je je wilt bemoeien met de situatie in Apfelzornig, als je wilt ingrijpen in de gebeurtenissen in mijn dorp, kun je altijd contact opnemen met mij,
- via TWITTER: @paulzornig
- of per MAIL: info@paulzornig.nl

En zie: www.paulzornig.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten