dinsdag 14 januari 2014

Apfelzorniger Nachrichten - 2014 - 012Erik Samsam, die het tegenwoordig met Marcel Grutter doet, heeft een drukke baan, een goed betaalde baan. Het feit dat hij zijn vrouw en kind aan de dijk heeft gezet, omdat vrouwen dom zijn en kinderen een last zijn, nemen zijn vrienden en vriendinnen hem natuurlijk niet kwalijk. Een man die lid is van de PvdA en van de VARA, mag best lullig doen over vrouwen en kinderen, zolang hij maar lief is voor onze Cumi´s (culturele minderheden, die we anno 2014 allochtonen plegen te noemen), zolang hij maar geld weggeeft aan PvdA-genoten die stelen van daklozen in Utrecht, of die op sabbatical gaan in Spanje.
Erik Samsam betaalt geen alimentatie voor zijn vrouw, want met de Rode Vrouwen is hij van mening dat vrouwen voor zichzelf moeten zorgen & bovendien is het haar schuld, dat zij altijd voor de kinderen heeft gezorgd en nooit aan haar eigen carrière heeft gewerkt.
"Het leven is hard", zegt Erik Samsam altijd, "maar zolang dat voor anderen geldt en niet voor mij, zal mij dat een rotzorg zijn".
Vroeger, vroegur, vroegah, studeerde Samsam kernfysica, omdat hij wilde bijdragen aan schone energie voor de wereld. Maar omdat hij niets begreep van dat Higgs-deeltje en geen zin had om na te denken over oplossingen van het kernafval-probleem, werd hij GreenPeace-terrorist, schoot hij boorplatform-medewerkers van hun werkplek ... niet dood, want dan duurt het lijden niet lang genoeg.
Erik Samsam gaat vanaf vandaag het land in ... daar waar de boeren en de allochtonen wonen, daar waar het plebs woont en de debielen gehuisvest zijn. Samsam gaat aan al die IQ-loze landgenoten uitleggen dat ze op de PvdA moeten stemmen ... omdat anders de PvdA-wethouders en -raadsleden hun pluche zetel verliezen. En dat is slecht, dat is erg, als er geen PvdA-wethouders meer zijn om de cursus hoofddoekjesknopen, burkadragen, vangoghvermoorden te subsidiëren!
"Maar Erik", vroeg ik vannacht, vlak voor sluitingstijd in de kroeg, "hoe doe jij dat dan met je baan, als je vier dagen per week voor jouw partij het land in gaat, om propaganda te maken en burgers om te kopen?"

Als je je wilt bemoeien met de situatie in Apfelzornig, als je wilt ingrijpen in de gebeurtenissen in mijn dorp, kun je altijd contact opnemen met mij,
- via TWITTER: @paulzornig
- of per MAIL: info@paulzornig.nl

En zie: www.paulzornig.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten