donderdag 23 januari 2014

Apfelzorniger Nachrichten - 2014 - 020De protocollen van de wijzen van Sion is een fictief "verslag" van een vergadering van joodse leiders, die in 1897 zou hebben plaatsgevonden. Deze joodse leiders (wijzen van Sion) zouden bijeen zijn gekomen om de heersende maatschappij omver te werpen. Ook zouden zij plannen hebben gesmeed voor een joodse wereldheerschappij.

Tante Greet heeft tegenwoordig ook internet en heeft inmiddels Wikipedia ontdekt. Daar leest zij dingen, waarvan de gemiddelde politicus geen weet heeft!
"Jij was toentertijd toch in Leningrad?", vraagt Greet aan mij.
Het klopt, ik was erbij toen Leon Trotski uit schilderijen van de leiders van de Russische revolutie werd weggeretoucheerd, omdat Josef Stalin een anti-aanvalsverdrag met Hitler-Duitsland sloot. We hebben Trotski en zijn familie uiteindelijk in Mexico moeten vermoorden, omdat wij niet houden van mensen die anders denken.

Hedendaagse poltici houden ook niet van van andersdenkenden, mensen die anders denken dan wordt voorgeschreven door het Haagse pluche. Een opmerkelijk voorbeeld van de Haagse dictatuur is minister van buitenlandse leugens, Frans Timmermans.
Een minister die zegt dat het debat zo ingewikkeld is dat het domme volk niet meer begrijpt waarover het debat gaat, die zegt dat het stupide stemvee te weinig hersens heeft om te mogen oordelen over hoe en wanneer Nederland onze soevereiniteit uitlevert aan dictator Von RompEU en zijn vazallen.
"Heil Frans Timmermans!"
Anton Mussert zou jaloers zijn geweest op de Timmermannen van deze tijd, die de door de burgers gegeven bevoegdheden met graagte en ter meerdere ere en glorie van de eigen partij weggeven aan de dictatoren in Brussel.
In Montreux legt Timmerfrans uit dat dictator Assad, geen goede dictator is. Assad is, als ik de woorden van Timmerfrans goed begrijp, geen goede dictator omdat hij decennia lang de bevolking hun eigen geloof heeft gegund. Christenen mochten christenen zijn, soennieten mocht soennieten zijn, sjiieten mochten sjiieten zijn. Dat is niet goed, alsdus Timmerfrans, de christenkinderen dienen afgeslacht te worden en daarom moet Assad weg! De genocide in Armeniƫ en van het Syrisch Orthodoxe volk moet afgemaakt worden.
Frans Timmermans is katholiek, aanbidt de paus en heeft de protocollen van de wijzen van Sion op zijn nachtkastje liggen.
Wie geen PvdA stemt, mag volgens Timmerfrans afgeslacht worden, want is dom.

Sinds het begin van de 20e eeuw hebben antisemitische bewegingen in Duitsland, Oost-Europa, de Verenigde Staten en in bijna alle Islamitische landen met grote gretigheid van de Protocollen gebruikgemaakt, ten behoeve van antisemitische maatregelen om het 'joodse gevaar' in te dammen. Bij verschillende uitingen van antisemitisme, ook in 2014, duiken de Protocollen steeds weer op. Een actueel voorbeeld is het handvest van de Palestijnse beweging Hamas, waar veelvuldig uit de 'Protocollen van Sion' geciteerd wordt om de 'zionistische samenzwering' aan te tonen. In het Midden-Oosten wordt door velen niet getwijfeld aan de echtheid van de Protocollen en zijn deze dan ook op grote schaal verkrijgbaar als "historische literatuur".

Als je je wilt bemoeien met de situatie in Apfelzornig, als je wilt ingrijpen in de gebeurtenissen in mijn dorp, kun je altijd contact opnemen met mij,
- via TWITTER: @paulzornig
- of per MAIL: info@paulzornig.nl

En zie: www.paulzornig.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten