maandag 27 januari 2014

Apfelzorniger Nachrichten - 2014 - 022Ik keek, zoals bijna altijd, op zondagavond naar de ARD-tv. Eerst naar het discussieprogramma onder leiding van Günther Jauch en daarna naar het Snowden-interview door Hubert Seipel.
Nou moet je weten dat Seipel vriend is van Vladimir Putin, graag geziene gast is in het Russische Kremlin en dat Putin hoogst persoonlijk toestemming heeft gegeven voor het Snowden-interview door Hubert Seipel.
In het ronde tafel gesprek van Günther Jauch, deed Seipel ook zijn zegje, bleek overduidelijk dat Seipel geen journalist is maar een bevooroordeeld Gutmensch, overtuigd van de eindeloze slechtheid van alles en iedereen die anders denkt dan hij, socialist in hart en ziel, een soort Ferry Mingelen, die altijd gelijk heeft en andersdenkenden dus dom vindt.
Hubert Seipel stelde in het Snowden-interview de volgende vraag:
"Als de NSA toegang zou hebben tot vertrouwelijke informatie van bedrijven zoals VolkswagenAudi, of Siemens, zou de NSA die gegevens dan doorgeven aan Amerikaanse overheden of bedrijven?"
Zoals op alle vragen van Seipel, gaf Edward Snowden een indirect antwoord:
"Als de NSA beschikking zou hebben over confidentiële informatie van bijvoorbeeld Siemens, is het niet onmogelijk dat de NSA dergelijke gegevens doorspeelt aan Amerikaanse overheden of bedrijven."

Vanochtend hoorde ik op de NPO-radio en zag ik op de NPO-televisie hoe Nederlandse media het Snowden-interview interpreteren:
"NSA bespioneert Europese bedrijven, zoals Siemens, in opdracht van Amerikaanse overheden en bedrijven."
Het verbaast me niet dat NPO feiten verdraait, om de luisteraar en de kijker zand in de ogen te strooien, om de Gutmenschen-boodschap tussen de oren van het domme volk te proppen. De NPO wordt daarvoor immers betaald, door de belastingbetaler.

Ook mooi is de volgende uitspraak van Edward Snowden:
"Ich habe keine schlaflosen Nächte, weil ich getan habe, was ich für nötig hielt. Es war das Richtige."
Goed lezen! "IK vond het nodig, DUS is het goed!"

Wat niet zo goed is, is dat Linke, SPD, Grünen niet begrijpen dat de Bundes Nachrichten Dienst (BND) en andere Europese overheden hetzelfde doen als wat de USA doet: controleren wat er gebeurt, omwille van de eigen veiligheid, om de eigen machtspositie te bestendigen.
En door de EU zijn ambtenaren aangesteld, om mijn tweets en blogs te lezen, om mij gevangen te zetten als ik iets onaardigs over Von RompEU of over VerhEUfstadt zeg.
Wat dramatisch is, is dat Hubert Seipel vriend is van Vladimir Putin, de voormalig KGB-generaal ...

Als je je wilt bemoeien met de situatie in Apfelzornig, als je wilt ingrijpen in de gebeurtenissen in mijn dorp, kun je altijd contact opnemen met mij,
- via TWITTER: @paulzornig
- of per MAIL: info@paulzornig.nl

En zie: www.paulzornig.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten