donderdag 27 februari 2014

Apfelzorniger Nachrichten - 2014 - 026Hoogste tijd voor belangrijker zaken, zoals de GR-verkiezingen op 19 maart.

Tijdens Sochi2014 was t nogal stil, in Apfelzornig, dus ook op deze blog. De reden daarvoor is evident, alle inwoners zaten aan de beeldbuis gekluisterd om van top tot teen gedrogeerde grootverdieners medailles te zien winnen of verliezen. Het hoogtepunt van Sochi2014 waren natuurlijk de vele commercials (met name die van CALGON), alle voor- en nabeschouwingen, de analyses van door zichzelfuitgeroepen deskundigen en het gestotter van Erben Wennemars (ook TVM).
Deze week staan de tv- en radioprogramma´s van de NPO nog bol van terugblikken, huldigingen en natuurlijk de kranslegging bij het monument voor de sporter die geen medaille won, maar daarna belooft de NPO zich volledig toe te leggen op het verspreiden van propaganda voor de PvdA. De PvdA heeft dringend kiezers nodig, want met alleen de stemmen van ambtenaren en niet nederlands sprekende allochtonen in Osdorp en Feyenoord kunnen niet alle plucheverslaafde PvdA-bestuurders aan een zetel geholpen worden.
Ik maak mijn borst alvast nat en dat kunnen de lezers dezes beter ook doen; de komende weken worden we bedolven onder PvdA-propaganda en CALGON-reclames.

Gebeurt er verder dan niets in Apfelzornig en omstreken?
Natuurlijk wel, maar daarover mag de NPO niet of hooguit spaarzaam berichten. De waarheid zou namelijk wel eens haaks kunnen staan op sociaal-democratische idealen.
Ik noem enkele voorbeelden ...
De VARA-journalist die in vluchtelingenkampen Syrische vrouwen interviewde en ondekte tot zijn teleurstelling dat de meerheid van al die vrouwen (ongeveer 100%, zei hij, op woensdag 26 februari 2014, in De Nieuws BV, op Radio1) terugverlangen naar het Syrië van voor de revolte, naar het Syrië van Assad. Die vrouwen, aldus de journalist, waren zonder uitzondering heel domme, laagopgeleide vrouwen en bovendien tegenstanders van de islamitische revolutie.
GroenLinks dat eerst stemt voor verhoging van de pensioengerechtigde leeftijd en daarna een pleidooi houdt voor een 32-urige werkweek. Een nog beter plan zou zijn om alle kundige, bekwame medewerkers te ontslaan, zodat er banen worden geschapen voor onkundige, onbekwame arbeidsloze GroenLinksers.
Sinds Femke Halsema weg is, om elders heel veel geld te verdienen, heb ik steeds meer moeite met GroenLinks (voorheen CPN, PSP, PPR, EVP). Een slinksere verzameling van mensen die alleen op eigenbelang uit zijn, bestaat er niet. Of het moest de SP zijn. De SP, dat is de partij van die vadsige man uit Boxmeer, die om de haverklap zegt dat ie vroeger leraar is geweest; de partij onder leiding van Jan Marijnissen, een communistisch demagoog met een zeer twijfelachtig verleden.
Het grootste drama speelde zich dezer dagen natuurlijk weer in Brussel af. De EU gaat miljarden steun geven aan opstandelingen in Ukraïne. Wie nog nooit op de Krim of in Charkow is geweest, begrijpt niets van het land, van de belangen van Rusland en -last but not least- van de mensen die er wonen. Maar mensen zijn niet belangrijk, in de ogen van de Brusselse bestuurders. En dat is niet gek, want in Brussel wonen en werken alleen maar EU-machtswellustelingen, die het uitwringen van burgers en bevolkingen tot een groot goed hebben verheven.
De leugens van Samsom, Plasterk, en andere PvdA-ers verbleken in dit licht.

Hoogste tijd voor belangrijker zaken, zoals de GR-verkiezingen op 19 maart.

Als je je wilt bemoeien met de situatie in Apfelzornig, als je wilt ingrijpen in de gebeurtenissen in mijn dorp, kun je altijd contact opnemen met mij,
- via TWITTER: @paulzornig
- of per MAIL: info@paulzornig.nl

En zie: www.paulzornig.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten