zondag 1 februari 2015

Apfelzorniger Nachrichten - 2015 - 001

Apfelzorniger Nachrichten - 2015 - 001
Uit wetenschappelijk onderzoek is niet gebleken dat gras geen pijn lijdt, als het met voeten wordt getreden, als het wordt gemaaid met zeis of met maaier, als er (nog erger) op wordt gevoetbald.
Talrijke actiegroepen maken zich druk over goudvissen, die vrolijk mogen rondzwemmen in bolvormige vissenkommen. Maar aandacht voor alle leed dat grassprieten wordt aangedaan, is er nauwelijks.
Er moet een einde komen aan alle nodeloos geweld jegens alle prachtige gras, de fundamentele rechten van de grasspriet dienen eerbiedigd te worden, de stem van het gras moet gehoord worden.
Daarom is de Partij voor het Gras opgericht en PvhG-politiekleider G. Spriet zal, onder andere via dit medium, met enige regelmaat zijn grasgroene woorden tot u richten.

Helaas is het demoniseren van de PvhG en haar leden binnen één dag na de oprichting al begonnen. Zo riep Axel Pechman gisteravond aan de bar van het dorpscafé, met opgeheven vingertje dat de PvhG een subversieve organisatie zou zijn, geleid door een populist. Pechman noemde de PvhG een single-issue partij, met als enig doel het Brusselse grasmaaiersbeleid te ondermijnen. En dat, aldus Pechman, terwijl dankzij de EU de grasmaaihandel welig tiert en zowel onze vrijheid als onze economie afhankelijk zijn van de export van grasmaaiers en gemaaid gras.
Ook Erik Samsam en Marcel Grutter mengden zich in de discussie, met name omdat zij gehoord hebben dat de PvhG ook liggen op het gras, vrijen op het gras en kontneuken op het gras zou willen verdienen. En Erik neukt Marcel juist zo graag op een groen grasveld.
Karl Rumour was hogelijk verbaasd: "Die groene sprieten, die alleen voor hun eigen overleving vechten, die verloochenen de rechten van socialistische kastomaten. ik ben jarenlang tomatenplukker geweest, dus ik weet wat goed is voor tomaten en tomateneters."
Geheel onverwacht meldde Harrie Bummaar zich, vanuit zijn hoekje in het café; om te melden dat hij altijd al voor een districtenstelsel is geweest, voor directe eerstekamer-verkiezingen en voor betere rechten van grassprieten, die zich evenwel zouden moeten laten eten door christelijke runderen.

Daarom is de Partij voor het Gras opgericht en JIJ kunt NU lid worden van de PvhG.
Meld je nu aan als lid, stuur een mail aan de secretaris van de PvhG: paul.zornig@live.com

Hieronder een aantal heldere en duidelijke speerpunten uit het beginselprogramma van de Partij voor het Gras:
* algeheel verbod op voetbal en andere grassporten,
* levenslange gevangenisstraf voor grasmaaiers,
* deportatie van burgers met grasallergie naar de Sahara,
* opsluiting van grasetend vee in megastallen,
* gratis kunstmest voor ieder gazon.

De PvhG zoekt nog actieve leden om lokale afdelingen op te zetten in:
* Sexbierum
* Domburg
* Blijham
* Groenlo
* HogerheideAls je je wilt bemoeien met de situatie in Apfelzornig, als je wilt ingrijpen in de gebeurtenissen in mijn dorp, kun je altijd contact opnemen met mij,
- via TWITTER: @paulzornig
- of per MAIL: paul.zornig@live.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten