zaterdag 7 februari 2015

Apfelzorniger Nachrichten - 2015 - 003Uit wetenschappelijk onderzoek is niet gebleken dat gras geen pijn lijdt, als het met voeten wordt getreden, als het wordt gemaaid met zeis of met maaier, als er (nog erger) op wordt gevoetbald.
Talrijke actiegroepen maken zich druk over goudvissen, die vrolijk mogen rondzwemmen in bolvormige vissenkommen. Maar aandacht voor alle leed dat grassprieten wordt aangedaan, is er nauwelijks.
Er moet een einde komen aan alle nodeloos geweld jegens alle prachtige gras, de fundamentele rechten van de grasspriet dienen eerbiedigd te worden, de stem van het gras moet gehoord worden.
Daarom is de Partij voor het Gras opgericht en PvhG-politiekleider G. Spriet zal, onder andere via dit medium, met enige regelmaat zijn grasgroene woorden tot u richten.

Wij van de Partij voor het Gras, ik en die G.Spriet, wij haten Jan Roos, ook bekend als @LavieJanRoos, omdat Jan Roos golf speelt. Midgetgolf weliswaar, maar wij, ik en die G.Spriet, wij kunnen ons niet aan de indruk onttrekken dat die Jan Roos wel eens naast de baan stapt en over het gras loopt.
Bovendien bevalt ons, mij en die G.Spriet, die roze Powned-microfoon helemaal niet. Die mircrofoon lijkt meer op een suikerspin dan op een serieus hulpmiddel om de Haagse pluchezitters in hun kont te bevredigen.
Zo´n Jan Roos, met die roze haren en die roze microfoon, met die veel te grote bril voor zo´n klein mannetje, zo´n Jan Roos is echt helemaal niets! Hij wordt niet eens bij @DWDD uitgenodigd, om te vertellen wat mensen die geen @PvdA-lid zijn en die @DiederikSamsom niet in de kont neuken, denken, vinden, verwachten van de overheid en de publieke omroep.
Over DiederikSamsom gesproken. Hoe gaat het het Didi´s ex-vrouw? Wordt zij nog weleens geneukt of heeft Jan Roos zelfs daarvoor geen tijd meer & is hij alleen nog maar bezig met het schrijven van stukjes voor het #PAROOL?
Dat was heel slecht stukje van Jan Roos in het #PAROOL, volgens G.Spriet en G.Spriet heeft altijd gelijk.
Een slecht stukje, niet zozeer vanwege de inhoud, alswel omdat Jan Roos meende onze vriend Hans van Mierlo in diens graf te moeten laten omdraaien, waardoor de graszoden in wanorde zijn geraakt.

Wij van de Partij voor het Gras, ik en die G.Spriet, wij zetten grote vraagtekens bij de integriteit van die @Apechtold, aan wie Jan Roos zijn inktspatten heeft verknoeid. Volgens ons is die Pechtold enkel uit op eigen gewin, net als Melkert en Kok, Samsom en Roemer, Krol en Ojik. Zij, die mannen in de regering en die mannen de kamerbankjes, zij zijn allemaal uit op ons met hard werken verdiende geld, om uit te geven aan hun hobbies.
Pim noemde de #ISLAM achterlijk, Geert deed hem dat een paar keer na. Dat was fout, zeiden al die aan het pluche geplakte garnalen. Maar zoals die verachtelijke Jan Roos nu in het #PAROOL betoogt, roepen edele plucheplakkers, zoals ALEXANDER veilingmeester PECHTOLD, ineens dat we kritisch moeten zijn jegens de #ISLAM maar vooral niet moeten vergeten dat wij in 1275 kruistochten organiseerden om de #MOSLIMS de woestijn in te drijven.
Jongens, ook D66 is tegen #MOSLIMS en tegen de #ISLAM. Kijk maar eens naar wat @ZouhairSaddiki (ook #D66) doet en zegt. Vanaf maandag moeten alle vrouwen in Gouda hoofddoekjes dragen en mogen meisjes vanaf 9 jaar uitgehuwelijkt worden. D66 vindt dat niet leuk, maar D66 heeft stemmen nodig en moslims likken levert stemmen op, net als verheerlijken van Pim Fortuyn en kiezers graaien uit de PVV-fuik.
G.Spriet en ik gaan vanmiddag naar het graf van Hans van Mierlo, om alle graszoden weer netjes te leggen.Als je je wilt bemoeien met de situatie in Apfelzornig & Omstreken, als je wilt ingrijpen in de gebeurtenissen in mijn dorp en onze provincie, kun je altijd contact opnemen met mij,
- via TWITTER: @paulzornig
- of per MAIL: paul.zornig@live.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten