woensdag 18 februari 2015

Apfelzorniger Nachrichten - 2015 - 011Uit wetenschappelijk onderzoek is niet gebleken dat gras geen pijn lijdt, als het met voeten wordt getreden, als het wordt gemaaid met zeis of met maaier, als er (nog erger) op wordt gevoetbald.
Talrijke actiegroepen maken zich druk over goudvissen, die vrolijk mogen rondzwemmen in bolvormige vissenkommen. Maar aandacht voor alle leed dat grassprieten wordt aangedaan, is er nauwelijks.
Er moet een einde komen aan alle nodeloos geweld jegens alle prachtige gras, de fundamentele rechten van de grasspriet dienen eerbiedigd te worden, de stem van het gras moet gehoord worden.
Daarom is de Partij voor het Gras opgericht en PvhG-politiekleider G. Spriet zal, onder andere via dit medium, met enige regelmaat zijn grasgroene woorden tot u richten.

Wij, de heer G. Spriet en ik, wij zijn de afgelopen week op Vlieland geweest om daar campagne te voeren voor onze partij, de Partij voor het Gras. Vlieland is een erg mooi waddeneiland, met een zeer grasbewuste bevolking. Op Vlieland grazen geen koeien, wordt niet gevoetbald, worden grasvelden niet ontsierd door met aardgasbaten gesubsdieerde windmolens en wordt nieuwe aanplant van helmgras zorgvuldig beschermd.  • In de gesprekken met de immer vriendelijke en vredelievende bevolking van Vlieland, heeft de heer G. Spriet veelvulding en langdurig gediscussieerd over de import en export van graszoden, en over de problemen die daarbij komen kijken.
  • Vliemannen en Vlievrouwen zijn ernstig ontstemd vanwege het feit dat zij kilo´s graszaden hebben uitgeleend aan inwoners van de Griekse Cycladen en nu, dankzij de €U, geen rente krijgen over hun lening en kunnen fluiten naar terugbetaling in de vorm van vers helmgras.
  • Bovendien zijn de Vliemensen ernstig ongerust nu allerlei halal-gras van sharia-velden vluchten uit gebieden waar islamisten andere moslims in brand steken, en een veilig heenkomen zoeken in de duinen van ons waddeneiland.
  • "Dat halal-gras wil ook op ons eiland de grasharia invoeren! En aan de Sahara kun je zien wat daarvan komt!" volgens een zeer bewogen Vliemens.
  • Samen met alle Vlieburgers hebben wij, de heer G. Spriet en ik, hebben wij het plan opgevat om de gehele Vliehors met verse grasaanplant te bedekken en Amsterdam onder water te laten lopen.

Dus als jij een groenere wereld wilt en helemaal klaar bent over de hypocrisie van de grasgraaiende linksmenschen uit de grachtengordel,
dan stem je in maart natuurlijk op lijst 56, de Partij voor het Gras.Als je je wilt bemoeien met de situatie in Apfelzornig & Omstreken, als je wilt ingrijpen in de gebeurtenissen in mijn dorp en onze provincie, kun je altijd contact opnemen met mij,
- via TWITTER: @paulzornig
- of per MAIL: paul.zornig@live.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten