maandag 23 maart 2015

Ontwikkelingshulp ???


PvdA regeringen, met steun van het CDA, waren dol op ontwikkelingshulp.
De PvdA wilde socialistische dictators in het zadel helpen en houden, het CDA wilde paters ondersteunen die de negers wit moesten schilderen.
Die ontwikkelingshulp was een waar succes. De socialistische dictators hielden hun volken gevangen in reusachtige concentratiekampen en ook al bewogen die negerkindjes nog zo snel, de paters achterhaalden hen wel.
Het ging fout toen ontwikkelingshulp hernoemd moest worden, voortaan ontwikkelingssamenwerking moest heten. Toen moesten Pvda- en CDA-politici ineens samenwerken met de socialistische dictators en de schilderende paters. En samenwerken is een vies woord, vooral voor dictators en paters. Paters willen negertjes wit schilderen en dictators willen negers neerknuppelen, onafhankelijk van hun huidskleur.
Ontwikkelingssamenwerking mislukte, omdat overheden alleen maar goed zijn in het geld uitgeven dat zij van hun burgers hebben geroofd. Werk en samenwerking kunnen alleen door ondernemers worden gegenereerd, opgebouwd, uitgebouwd, tot succes gemaakt. Maar ja, zodra een onderneming succesvol is, dan staan socialisten en communisten voor de deur om de winst af te romen, of de onderneming te onteigenen.
Nu is er geen ontwikkelingshulp meer, nu is er geen ontwikkelingssamenwerking meer, want wij hebben nu de €U.
En dus komen al die Afrikanen nu in looppas over de Middellandsezee naar €Uropa, om daar het geld op te halen, nu het geld niet meer vanuit €Uropa naar Afrika wordt verscheept.
Die mensen, die door PvdA, GL, CU, D66 en CDA vluchtelingen worden genoemd, zijn mensen die vroeger in Afrika een uitkering vanuit Nederland kregen. Wat moeten die mensen in Nederland? Gaan ze de elfstedentocht rijden? Uit onderzoek is gebleken dat allochtonen in Nederland de luiste zijn in heel €Uropa, geen zin hebben om deel te nemen aan het arbeidsproces, omdat je in Nederland heel goed kunt rondkomen van uitkeringen en toeslagen.
Maar ja, PvdA, GL, CU, D66 en CDA hebben kiezers nodig om voldoende pluche te verzekeren voor hun eigen vriendjes, de dictators en paters die het Nederlandse volk in hun keurslijf willen onderdrukken.
Daarom investeren PvdA, GL, CU, D66 en CDA met al hun naastenliefde in een loopbrug van Afrika naar €Uropa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten