woensdag 4 maart 2015

Socialistische Volksrepubliek Platland, kortgezegd: SVP.Toegewijde Stalinisten als Gregor Gysi en ik, die groot zijn geworden in de Socialistische Heilstaat, wij verheugen ons op de eclatante overwinning die de SP bij de komende verkiezing(en) zal behalen. In broederlijke samenwerking met het leiderschap van de SP, zijn wij graag bereid de AFA en andere agitatoren te mobiliseren om in Platland aan de Noordzee een proletarische dictatuur gestalte te geven, ter meerder ere en glorie van de grote Communistische Leider.

Het is goed te zien dat propagandamiddelen als de NPO, dat vakbonden als de FNV en dat het gehele onderwijs al zijn geïnfiltreerd door SP-agitatoren, waardoor op alle mogelijke manieren de arbeiders en de boeren door het Socialistisch Leiderschap opgevoed en aangestuurd kunnen worden.
Met onze ervaring van vóór 1990 zullen wij het leiderschap van de SP leren organisaties op te zetten om de Socialistische Samenleving te beschermen tegen aanvallen van imperialisten en neo-liberalen, om kapitalisme en overig revisionisme uit te bannen uit de op te richten Socialistische Volksrepubliek Platland, kortgezegd: SVP.
Vooruitlopend daarop hebben wij, met behulp van Cloud en BigData en Analytics, een systeem ingericht waarmee wij iedere stap en ieder woord van iedere burger nauwgezet kunnen volgen, zodat wij alle revisionisten tijdig kunnen opsporen en opsluiten in heropvoedingskampen.
Met onze ervaring van vóór 1990 zullen wij het leiderschap van de SP leren een socialistische planeconomie op te zetten, waarin er banen zijn voor alle arbeiders, waarin er nooit meer een tekort zal zijn aan puntenslijpermesschroefjes en andere eerste levensbehoeften. Een brood kost voortaan 10 cent en een boek kost voortaan 100 cent. Centen, inderdaad, want we zullen de SVP-cent als munt en enig wettig betaalmiddel invoeren; voorlopig. Want uiteindelijk zal ook de SVP het geld en dus de cent afschaffen, zoals Chroetsjov en Ulbricht al in de vijftiger jaren hebben besloten.

Voor leden van de SP zullen luxe woningen in luxe woonwijken worden gebouwd, voor kinderen van SP-leden zullen de beste docenten ingezet worden en in de NO-polder zal een vakantiekolonie worden gebouwd voor gepriviligeerde partijleden, zodat alle socialisten in de SVP kunnen genieten van alle goeds dat het communisme heeft te bieden.
Wij, Gregor Gysi en ik, wij hebben enige moeite met "de Jan Marijnissen Draaimolen" en met "de Emile Roemer Schiettent". Wij zien dat als teveel eer voor lokale partijfunctionarissen; niet in de laatste plaats omdat zij maar weinig hebben gerealiseerd.
Daarentegen zijn wij tevreden met de naam van de vakantiekolonie: "Honecker-Park".

Het Rode Leger staat klaar, ter meerder ere en glorie van de grote Communistische Leider.
En wij verheugen ons op alle steun, van arbeiders en boeren, vooral van hun kinderen met wie wij een nieuwe Socialistische Heilstaat zullen bouwen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten