donderdag 26 maart 2015

Stalinisten in Nederland


Dat er twee Stalinisten uit de goede oude tijd van Nikita Chroesjtsjov en Mao Zedong vrij in Nederland kunnen rondlopen, dat is verwerpelijk (want die mannen hadden in de Goelag Archipel een communistische dood moeten sterven), maar kan ik accepteren omdat het oude mannen zijn, mannen die boos zijn om de welvaart die het na-oorlogse Europa ten deel is gevallen.
Stalinisten die jarenlang hebben gevierd hoe in de Sovjet Unie en in de Volksrepubliek China heel veel meer burgers zijn gedood dan in Hitler-Duitsland. Want voor het socialistische ideaal mag je mensen doden, veel mensen doden, heel veel mensen doden, iedereen doden die niet trouw is aan de partij.

Dat er burgers achter die achterlijke gladiolen van de SP en GroenLinks aanlopen, omdat ze geen opleiding hebben afgemaakt, geen baan hebben, lui zijn, ambtenaar zijn of werken op een gesubsidieerde baan, dat begrijp ik ook wel. De SP en GroenLinks zorgen immers voor uitkeringen en subsidies, zorgen ervoor dat iedereen die te lui is om echt werk aan te pakken uitkeringen ontvangen, en laten de overheid instanties subsidiƫren, waar duizenden van hun aanhangers werken om een keer per jaar een kerstpakket af te leveren bij islamitische negertjes: een barbie-popje en een bifi-worstje.

Maar ik kwam onlangs een burger tegen met een diploma, die zich ook graag door die Stalinisten in de kont laat neuken. Het was weliswaar slechts een HBO-diploma, PABO, eigenlijk kweekschool; maar je verbaast je wel, dat iemand met iets meer kennis dan een mislukte VMBO-er van Berberse afkomst, gaat schreeuwen dat DIE mensen met HUN baan, dat DIE mensen HUN salarissen moeten inleveren en dat DIE mensen HUN spaargeld afgepakt moet worden. Want DIE mensen met HUN baan, maken misbruik van de arbeidersklasse, die de hele dag lui op de bank ligt om soaps te bekijken. DIE mensen DIE veel belasting betalen, DIE mensen moeten meer belasting, om meer soaps te bekostigen, alsmede overig BROOD & SPELEN voor het domme volk.

Stalinisten zijn levensgevaarlijk voor zowel de burger en diens vrijheid, als voor onze economie en onze welvaart. Daarom wens ik Roemer en van Ojik een enkele reis naar de Goelag Archipel; daarom wens ik de burgers betere volksvertegenwoordigers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten