vrijdag 16 oktober 2015

Haatzaaien is een feestje

Haatzaaien is een feestje

In het mission statement van 'onze', van ONS belastinggeld bekostigde Publieke Omroep (NPO) staat waarschijnlijk:
"Creƫren van een breed draagvlak voor het socialistisch gedachtengoed, haatzaaien jegens burgers die niet uit de staatsruif eten, oproepen tot geweld tegen joden en het verkrachten van vrouwen die geen burka wensen te dragen!"
Vooral de zakkenvullers van de VARA (van Nieuwkerk, Pauw, Witteman) laten geen gelegenheid onbenut om de socialistische, haatdragende en geweldadige visie van de Publieke Omroep over het klootjesvolk uit te storten. Allemaal Gutmenschen, die per stuk tonnen aan staatssubsie op hun bankrekening laten bijschrijven om de brave tv-kijker te voeden met neocommunistische staatspropaganda.
Hooghartige, zelfingenomen, arrogante, hypocriete, misleidende, respectloze, onbekwame, inhalige, achterlijke gladiolen zijn het, die van Nieuwkerk, Pauw, Witteman en soortgenoten.
Het zijn schaamteloze minkukels die er genoegen in scheppen een criminele marokkaan een podium te geven, om op te roepen tot haat jegens weldenkendheid en geweld tegen joden.
Wie niet vrolijk met 'welkom in het subsidieparadijs'-spandoeken en -spreekkoren de duizenden asieltoeristen verwelkomt, is volgens die subsidieverslindende gladiolen een nazi, een fascist, kind van een hoer en vijand van socialistische arbeidersklasse.
Ik zaai geen haat, maar ik roep bij voorbaat de dag waarop de VARA wordt verboden uit tot nationale feestdag.

1 opmerking:

  1. Prachtig en juist verwoord alleen die feestdag graag bij opheffen van de gehele publieke omroep.

    BeantwoordenVerwijderen