woensdag 30 december 2015

OVT en andere dingen die je liever had wilen vergeten

Eigenlijk had de VARA liever de herhaling van de Elfstedentocht uitgezonden. Maar aangezien er mogelijkerwijze Joden aan die schaatstocht hebben meegedaan en omdat de Publieke Omroep Anja Meulenbelt en Gretta Duisenberg niet voor het hoofd wil stoten, omdat de Linkse Elite liever ziet dat Palestijnen Katjoesja´s op Israël afschieten dan dat Nederlanders feestelijk vuurwerk afsteken bij de start van het nieuwe jaar, kijken we vanavond NIET naar de VARA, maar lezen we hieronder de ONVOLTOOID VERLEDEN TIJD, alle gebeurtenissen die je liever had willen vergeten, de leugens van links, de propaganda van de NPO, het geleuter van DWDD en de ondergang van Giel Beelen en Adolf Jansen.

Lieber Gott, verhütet uns...

Ik kwam dit jaar vooral mensen tegen die vriend waren van Herman Brood, van Joost Zwagerman en van een handvol doden in Bataclan. En natuuurlijk Alexander Pechtold, die kwam ik ook tegen, iedere dag met zijn kip-zonder-kop gebazel, want Alexander Pechtold kom je overal en altijd tegen. Alexander Pechtold is net als Buckler van Youp van t Hek, net als Exota van Marcel van Dam... het was niets en het wordt nooit meer iets!

Trotzdem! Wir schaffen das!

Drink meer Samsom, daar word je Diederik van! Zijn vrouw is een hypocriete slet, een slet die hem de deur heeft gewezen nadat de verkieziengscampagne voorbij was. Da´s logisch, da´s PvdA, want PvdA is voor het collectief, het algemeen belang en de mens, het individu, de eigen vrouw en hun kinderen roest socialisten aan hun aan het pluche geplakte reet.
Wat Samsom zei: "liever een zetel dan zo´n kut-wijf met dat achterlijke kind!"
Drink meer Samsom, daar word je Diederik van!

Wir schaffen das, dacht Diederik: de PvdA naar nul zetels, zodat hij decennia lang van wachtgeld zou kunnen genieten en vanuit zijn luie stoel de economie verder kapot zou kunnen maken. Maar dat mocht niet van speenvarken Hans Spekman, die ook aan de belangen van andere plucheplakkers moest denken, dus meer stemmers nodig heeft (lees hoogopgeleide analfabeten uit noord-afrika en het midden-oosten) om legaal meer geld te kunnen roven van burgers die wel werken voor hun inkomen.

Wir schaffen das, zei ook de moeder van minkukel Jesse Klaver, toen hij snotterend smeekte om een verhaaltje voor het slapen gaan en terwijl zijn vader onrendabele windmolens ging omhakken om de natuur en het landschap te beschermen tegen verdergaand groenextremisme. Snotteren, daar is Jesse groot mee geworden, leider van de restanten van CPN, PSP, PPR en EVP en dat ondanks het gebrek aan relevante diploma´s. Diploma´s zijn ook volstrekt overbodig in de visie van Klaver en zijn geitenwollen sokken volgers. Er komt immers een basisinkomen voor iedereen, dan hoeft niemand meer te werken en kunnen de diploma´s dus door de shredder!

Met zo´n basisinkomen kan het geld ook wel door die shredder, aldus Emile Roemer in navolging van Nikita Chroesjtsjov, die meende dat in de socialistische dictatuur geld overbodig zou zijn en alle arbeiders en boeren uit liefde voor het socialisme en de partij zouden bijdragen aan het verwezenlijken van het socialistische meerjarenplan.
Wir schaffen das, volgens Emile Roemer, als we die mensen die in die subsidie-villa´s wonen hun geld afnemen en te werk stellen in kolenmijnen of als vuilnisophaler. En, voegde de juist benoemde voorzitter van de SP toe, mensen die niet aan het socialistische ideaal willen bijdragen, zullen we moeten corrigeren en daarvoor zullen wij heropvoedingsgestichten stichten.

Daher! Wir schaffen das!

Laat ik het maar niet over politiek en politici hebben. We hebben al genoeg problemen.

Weet je wie ook heel bekwaam zakkenvuller is, geliefd bij zijn vrienden en andere homo´s? Henk Krol, goede vriend van Joost Zwagerman, zo goed dat hij Joost zelfs na diens overlijden nog steeds feliciteert met zijn verjaardag. Ik denk dat Henk Krol ook graag aanwezig was geweest op 13 november in Bataclan om toe te kijken bij het optreden van enkele verwarde mensen, die in de weg liepen toen een paar moslim-terroristen hun Kalasjnikov´s leegschoten ter verhoging van de feestvreugde.
Geheel terecht meent Henk Krol dat alles de schuld is van Jan Nagel, die als PvdA-er meende dat de Berlijnse Muur historisch correct is, die meende Leefbaar Nederland te moeten oprichten, die ter meerdere ere en glorie van zijn eigen bankrekening bij 50plus aan de touwtjes trekt en nog steeds vrolijk en met vreugde terugdenkt aan de moord op Pim Fortuyn, die immers Jan en Leefbaar in de steek liet.

Veel PvdA-ers en met name Ad Melkert worden nog steeds badend in het zweet wakker. Na de vreugde om de dood van Pim, kwam het fascisme van Geert, die in kortste tijd de helft van de PvdA-kiezers roofde. Misschien had de PvdA Pim toch niet moeten laten vermoorden, want Pim was meer erudiet dan Geert ooit zal worden. Spekmans kreet "andersdenkenden afknallen" doet het inmiddels ook niet meer goed bij verkiezingen en in peilingen, Asschers onvermogen om de subsidiekraan richting Marokko dicht te draaien is slechts voer voor PVV-volgers, dankzij de PvdA-bestuurders rijdt geen enkele trein meer op tijd en krijgen zelfs de verzorgers van het kind van Samsom hun PGB-subsidie niet tijdig uitbetaald.

Gelukkig is er de VARA, de omroep voor de arbeider, verzorgd door multimiljonairs als van Nieuwkerk, Pauw, de Leeuw en Beelen.

Lieber Gott, verhütet uns...

De vrienden van de VARA hebben een stervend kindje gevonden, in de branding. In plaats van het kindje te reanimeren, drapeerden de fotografen het lichaam op het strand en lieten het daar langzaam en dus pijnlijk sterven. Het werden prachtige foto´s, de directie van de VARA was er erg blij mee! Matthijs van Nieuwkerk maakte een mooi item over die foto, om uit te leggen hoe slecht Nederlanders zijn die menen dat asieltoeristen alleen maar jonge mannen zijn, deserteurs die vrouwen en kinderen in oorlogsgebied achterlaten. En hij verkocht de foto ook voor veel geld aan buitenlandse media, omdat ook in het buitenland behoefte was aan een mooie foto om het domme volk te overtuigen van de noodzaak om criminelen, deserteurs en terroristen in hun land toe te laten.

En Diewertje Blok zei het ook! Zwarte Piet is rascisme! Blanke vrouwen moeten zich laten verkrachten door Moslim-mannen, homo´s moeten zich laten kapotslaan door Moslim-mannen, want Islam is liefde en de westerse mens dient zich te onderwerpen aan de hoogopgeleide analfabeten uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. En Diewertje Blok werd ook heel boos, omdat zij géén burka mocht dragen toen Sinterklaas voet aan wal zette. Klaas wilde haar zelfs een hand geven, de ongelovige. Maar gelukkig sprong de hoofdpiet tussenbeide.

Het probleem van de Publieke Omroep is dat de Publieke Omroep bevolkt wordt door achterlijke gladiolen die zich bont en blauw lachen als Marcel van Dam een limonademerk kapot maakt met zijn vuige leugens, als Youp van t Hek alcoholvrij drinken belachelijk maakt in de hoop dat zijn broer die wel kan hockeyen zich volzuipt en daarna doodrijdt tegen een boom, die onaangekondigd de weg overstak.
De medewerkers van de Publieke Omroep hebben maar één doel, zorgen dat de PvdA groot blijft, want zonder PvdA is er geen VARA meer, geen NTR, geen MAX, geen EO, geen KRONCRV, geen NOS, geen baan voor al die medewerkers die toch keurig links zijn opgeleid en altijd PvdA hebben gestemd!

Weet je wie ook heel bekwaam hun zakken vullen, ten koste van jonge mensen, wars van innovatie en met liefde voor Goethe en de Franse Revolutie, geliefd door hun parners en kinderen, wonend in hun dure huizen en trouw PvdA-stemmers?
Nou ja, als je geen onderwijs hebt gevolgd (en dat geldt voor de meeste van min lezers), dan weet je natuurlijk niet dat ik jullie leraren bedoel. Jullie leraren zijn heel boos! Want een weldenkend mens heeft bedacht dat studenten die niet alle colleges volgen ook niet het volledige collegegeld zouden moeten betalen.
Nou zeg, het moet niet gekker worden. De hele SP (dus ook AOB) stond meteen op de barricade! Onderwijs en de bekostiging van het onderwijs zijn bedoeld voor de werkers in het onderwijs, dus dienen leerlingen en studenten braaf en gehoorzaam het onderwijs te volgen, zoals de partij en de vakbond het onderwijs bedoeld hebben, en te betalen, te betalen, te betalen, vooral voor lessen en college´s die er niet toe doen.

Wir schaffen das.

Angela Merkel verhuisde -nota bene- van Hamburg naar de DDR, om in de DDR te studeren, om in de DDR lid te worden van de SED en om in de DDR als IM van de Stasi vrienden en familie te verraden ter meerdere ere en glorie van haar partij en om een pluche zetel voor haar zeker te stellen. Gelukkig werd zij tijdig gewaarschuwd door de CIA en verruilde zij het SED-lidmaatschap voor vriendschap met Helmut Kohl en zijn CDU. Angela is geschoold in de Duitse school en dan maakt NSDAP en SED of SPD en CDU niet zoveel uit. Duitsland wil de heerschappij over Europa (vooral over Frankrijk, waar ze lekkere kazen hebben en heerlijke wijnen) en daarom heeft Duitsland de Euro ingevoerd en alle andere landen daar ernstig voor laten bloeden.

Adolf -en dan bedoel ik niet narcist Jansen- Hitler bedacht ooit een Groot Duits Rijk, en Frans Timmermans maakt die droom waar! Het is werkelijk godgeklaagd hoe de PvdA zich profileert als NSB om samen met D66 de souvereiniteit van ons Nederland te grabbel te gooien en alle burgers slaaf te maken van de Europese Unie!
Het is ook daarom dat Dolf Jansen de Islam omarmt, omdat Moslims ongelovigen tot slaaf wil nemen of wil doden.
Weg met vrouwenrechten, weg met respect voor homo´s, weg met begrip voor transseksuelen en transgenders, weg met negers en Tofik Dibi.
Laten wij de holocaust ontkennen, laten we de genocide van de Armeniërs ontkennen, laten wij olie uit de IS importeren, laten wij IS-strijders opleiden, laten wij mooie televisie en prachtige radio maken bij de VARA; want VARA is voor Islam en het onthoofden van ongelovigen.

Lieber Gott, verhütet uns...

Toch raar, dat Tofik Dibi zich wil laten verkrachten en vervolgens wil laten vermoorden door zijn Moslim-genoten. Raar dat Tofik Dibi aanschuift bij Jeroen Pauw, om uit te leggen wat hij als wachtgeldgraaier vindt over de achterlijke burger.
Bij nader inzien blijkt dat Tofik Dibi wilde dat Mauro in Nederland moest mogen blijven, omdat Tofik met Mauro had willen neuken.
Ik verbaas mij daar niet over, want GroenLinks zou ook de holocaust willen ontkennen en gaat dat ook doen zodra de laatste Joden uit de Publieke Omroep zijn verbannen. GroenLinks haat de waarden waarop wij onze samenleving hebben gebouwd en GroenLinks laat voormalig partijmuts Femke Halsema liever verkrachten door een horde Jihadisten, dan dat zij afstand neemt van de verderfelijke religie die de Islam is. En Tofik Dibi kijkt lachend toe, als de vrouwen van GroenLinks worden verkracht en vermoord. Iemand moet het doen, Tofik is te laf om het zelf te doen.

Trotzdem! Wir schaffen das!

Weet je wie ook rijp is om opgenomen te worden in een psychiatrische inrichting? Diederik Samsom, die in de (gesubsidieerde!) media laat optekenen dat Nederland nog best 200.000 asieltoeristen meer kan herbergen, en hun vrouwen, en hun kinderen, en hun ouders, en hun neven, en hun nichten. Er is ruimte genoeg in Nederland en er is geld genoeg in Nederland, om een miljoen analfabeten, criminelen, terroristen met warmte en liefde te onthalen, gratis onderkomen, gratis zorg, gratis eten, gratis zwemmen, gratis schaatsen te gunnen. De man heeft nota bene kernfysica gestudeerd (dure opleiding, nooit iets mee gedaan) en was helaas niet ter plekke toen er in Tsjernobyl iets mis ging. Wellicht kunnen we Didi en zijn 200.000 asieltoeristen naar Siberië sturen, daar staan nog enkele werkkampen leeg.

Je zou al die asieltoeristen trouwens ook op de boot naar Ghana kunnen zetten. In Ghana is het altijd lekker warm, dus daar hoeven die asieltoeristen geen gratis schaatsles te volgen. En bovendien hebben die asieltoeristen in Ghana geen last van pathalogische leugenaars als Ahmed Aboutaleb. Aboutaleb, de man die vrolijk naar Saudi Arabië reisde en daar feestelijk werd ingehaald, terwijl enkele straten verderop meer dan vijftig vijanden van de Islam werden onthoofd. Volgens Aboutaleb is er natuurlijk niets mis met het onthoofden van ongelovigen, zouden ook de ongelovige vriendjes van zijn dochters onthoofd moeten worden, alsmede alle Nederlanders die geen lid zijn van de PvdA noch aanhanger van de Profeet. De bevolking weet het, maar de Politieke Elite kijkt de andere kant op: Ahmed Aboutaleb hangt een verderfelijke religie aan, een religie die oproept ongelovigen te onthoofden, de religie die zal heersen in alle Nederlandse steden.

Denn der Prophet hat immer Recht!

En dus moeten mensen met een bijstandsuitkering wc´s poetsen in de all inclusive vakantieparken waar al die hoogopgeleide asieltoeristen worden opgevangen, moeten wij 1100 docenten aanstellen om al die hoogopgeleide asieltoeristen te leren lezen en schrijven, te leren een uitkering aan te vragen, alsmede een vrijstelling voor compenserende werkzaamheden.
Toen in 1989 het communisme defitief failliet ging, bleven er twee soorten socialisten over:
-a- de achterlijke gladiolen van de SP en GL, die alsnog het communisme tot religie hebben verheven,
-b- de boven alles en iedereen verheven Gutmenschen van PvdA en D66, die menen dat de Nederlander alle leed van de wereld op de schouder moet nemen.
Voor beide soorten geldt dat zij uiteindelijk roemloos ten onder zullen gaan. Het feit dat zij ons, jou en mij, u en ik, mee willen sleuren in hun ondergang is niet alleen verwerpelijk maar bovenal weerzinwekkend.
Leg mij eens uit waarom ik mij moet onderwerpen aan de communistische dictatuur en aan die islamistische religie!
Marx en Mohammed zijn al heel lang dood en hun gedachtengoederen hebben vooral dood en verderf over de aardbol gezaaid.

Propheten haben immer Recht und trotzdem schaffen wir es zu überleben!

Maar niet zolang SGP, CU, CDA aan het pluche plakken. Zolang Buma, Segers, van der Staaij geloven dat er een god is, die de wereld en het leven op aarde heeft geschapen en dat er een messias uit een maagd is geboren om ons een lesje te leren. Zulke gedachten zijn immers niet anders dan de overtuiging van een groepje moslims dat meende een kalifaat te moeten stichten en dus dood en verderf zaait in de eigen regio en ver daarbuiten. Religie is bedacht om te verklaren wat met de kennis van dat moment niet te verklaren was, religie is gebruikt om mensen regels op te dringen, om mensen te onderdrukken, om oorlogen te voeren. Het bestaan van SGP, CU. CDA en hun aanwezigheid in ons parlement levert Erdogan een vrijbrief om in Turkye zijn gang te gaan, levert de IS een vrijbrief om wereldwijd de Sharia te willen invoeren. Strijden voor het geloof, moorden uit naam van de religie, alles mag, volgens Buma, Segers, van der Staaij.

Weet je wie ook een heel bekwaam tegen-schreeuwer is? Geert Wilders, de man zonder partij, de ridder zonder land, de profeet voor iedereen die vindt dat vroeger alles beter was, de voormalig liberaal die het programma van de SP heeft gekopieerd en die zelf voortdurend wegkijkt van wat er werkelijk aan de hand is in deze wereld. Het is door Geert Wilders dat Youp van t Hek ziek is geworden, want om de uitspraken van Geert wordt veel meer gelachen dan om avondvullende conferences van Youp. De VARA heeft nog geprobeerd om Geert voor 'het beste van DWDD' te contracteren, maar Geert zei "nee", en dus wordt 'het beste van DWDD' het kortste TV-programma dat ooit bij de Publieke Omroep is uitgezonden.
Die man, Geert Wilders, is echt gek. Hij roeptoetert jaar na jaar na jaar na jaar allerlei onzin in de Tweede Kamer, terwijl hij (afgezien van een kwart van het electoraat) geen achterban heeft om zelfs maar een zandkasteel mee op te bouwen.

Maar toch: liever Geert dan dat miezerige mannetje van D66, de mislukte veilingmeester, de houthakker van Wageningen!
Alexander Pechtold is zo minder dan NUL, dat ik er beter geen woorden aan vuil maak.
Dan liever: lachen met Mark, Mark Rutte, Rutte ... haha hahaha haha ... die van de hahaha-VVD, de man zonder vergezichten, visieloos, passend op de winkel en dan toch de kast vol porselein laten omvallen.
Ja ja ja, hahaha, scherven brengen geluk!
Minkukels zijn het, Mark en Alexander, slaaf van Angela, gehoorzaam aan de €U.
Maar een kwart van het electoraat gelooft in Mark en Alexander, de profeten van de €U, trouwe volgers van SM Meesteres Merkel.

Lieber Gott, verhütet uns...

Geen Elfstedentocht wegens Joden-gevaar en ook geen Youp van t Hek, wiens grappen over zijn hockey-familie zijn verzopen in de Buckler.
Youp had zo´n mooi verhaal klaarliggen, over een verwarde maar luidlachende man, die verdwaasd over het Binnenhof dwaalde. De verwarde man zag daar, aan de voet van zijn torentje een stervende coalitiegenoot liggen. Hij ijlt, zag de verwarde man, dus ik kan hem maar beter in de hofvijver gooien en de media bellen, zodat die mooie foto´s kunnen maken van de stervende zwaan.
Ooit hadden wij een prins, had Youp bedacht, die meedeed aan die Elfstedentocht en de harten van de burgers stal. Hoe heerlijk dat er ooit een foto van die prins is gevonden met een biertje in zijn hand. Hoe heerlijk dat Youp onze koning belachelijk kon maken, want andere mensen belachelijk maken, daar was Youp voor geboren!
Maar ja, Youp ligt nu zelf aan een Buckler-infuus, hij kan nu zelf niet zuipen en neuken heeft hij sowieso al geen twintig jaar meer gedaan .. zegt zijn vrouw en ik weet dat je vrouwen zonder hoofddoekjes niet kunt vertrouwen.
En dan had Youp ook nog iets willen zeggen over Sara Kroos, die meent dat vrijheid van meningsuiting een gevaar is voor de samenleving, omdat de burger niet mag weten wat mensen met een andere mening denken.
We hebben GODVERDOMME toch al de Publieke Omroep die de burgers dag in, dag uit overspoelt met Politiek Correcte Propaganda, over negertjes die uit Syrië vluchten en moslims die vredelievend zouden zijn. Aboutaleb zou die negertjes gewoon willen terugschoppen naar Afrika, maar dat mag hij niet hardop zeggen (en daarom doe ik dat).
Overigens is Jorrit Bergsma ook door het ijs gezakt, tijdens de NK-schaatsen. Maar dat is niet zo verwonderlijk in een decembermaand zonder vorst aan de grond.

1 opmerking:

 1. Goed verhaal, niet zo heel kort...
  Praktisch met alles eens, behalve met het gedeelte over Wilders.
  Met alles wat er mis is en door jou wordt aangeduid, blijft er in mijn optiek maar één over, en dat is Wilders!

  Hij is tegen islamisering en de EU (niet tegen Europa!).
  Je hoeft het uiteraard niet met alles eens te zijn, maar als je verder geen islamisering en instroom van migranten wilt en tegen de EU bent, blijft er verder niets over.

  Dus, wat mij betreft is er maar één keus, en dat -wederom- is Wilders! Hij is de enige die consequent is.

  BeantwoordenVerwijderen