zaterdag 16 januari 2016

De Ondergang

Al weken pijnig ik mijn hersens met de vraag welk grote geheim onze overheid voor ons verborgen houdt. Maar nu weet ik het, mede dankzij het feit dat onze volksvertegenwoordigers Khadija Arib tot hun en daarmee onze voorzitter hebben gekozen. Het grote geheim heet 'minachting'.
Zoals in de voormalige USSR de bevolking werd onderdrukt en uitgebuit onder het mom van de socialistische dictatuur en onder controle van de KGB, zo wordt anno 2016 het Nederlandse volk onderdrukt en uitgebuit onder het mom van solidariteit en onder controle van de belastingdienst.
De facto hebben sociaal democraten, groenlinksers, socialisten de Haagse macht gegrepen door de ministeries te bezetten met hun handlangers, die ervoor zorgen en erop toezien dat de belangen van die sociaal democraten, groenlinksers, socialisten behartigd worden.
Nikita Chroesjtsjov had ooit de droom voor een samenleving zonder geld, een maatschappij waarbij alle boeren en arbeiders zouden werken voor het land, voor de partij en ter meerdere ere en glorie van het volk.
Wij hebben tegenwoordig de ECB, die zoveel geld bijdrukt dat een briefje van twintig euro nog minder waard is dan het papier waarop de afbeelding van de acropolis is afgedrukt.
Uw euro is niets meer waard, uw spaartegoed wordt afgepakt door de belastingdienst en naar uw pensioen kunt u fluiten.
Ene Angela Merkel (in de voormalige DDR geschoold, bobo in FDJ en SED) heeft alle deuren opengezet voor tuig uit het Midden-Oosten, uit Afrika, uit Afghanistan en wie weet waar nog meer. Dat deed zij niet uit liefde voor die mensen, want die mensen zijn crimineel en geweldadig. Angela Merkel heeft nieuwe kiezers nodig, omdat haar traditionele achterban op het punt staat het failliet van de overheid aan het licht te brengen.
Er is een invasie gaande!
Europa wordt overstroomd door een tsunami van islamitische strijders die onze samenleving te gronde willen richten, die welvaart en welzijn willen vernietigen en die de Merkels van deze wereld willen ondersteunen in de poging JOU tot slaaf te maken van de overheid.
Sociaal democraten, groenlinksers, socialisten heten de islamitische strijders van harte welkom, als aanvulling op hun antifascistische actiegroepen en om samen met die moslims de waarden en de cultuur van onze samenleving in een blitzkrieg te vernietigen.
De ondergang is nabij...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten