zaterdag 30 januari 2016

Smartlinks maakt meer kapot dan goed voor ons is

Het linkse addergebroed dat zo tegen globalisering is, kijkt dagelijks op de SmartPhone of op de SmartTV naar beelden van over de hele wereld. De Neo-Communisten kwijlen bij het zien van zoveel leed in Afrika, in het Midden-Oosten, in Zuid-Amerika, in Aziƫ en op de Middellandse Zee. Want hoe meer leed via SmartPhone en SmartTV wordt verspreid, des te meer meent de Linkse Elite te moeten schreeuwen dat alle leed op onze aardbol is veroorzaakt door het westerse kapitalisme, door de blanke mens die geleerd heeft de armen uit de mouwen te steken om een welvarende samenleving op te bouwen.
De Linkse Elite en hun achterlijke volgers menen dat jij en ik de schuld zijn van alle leed tot in de verste uithoeken van het universum en zij menen dus ook dat jij en ik alle leed van de hele wereld op onze schouders moeten nemen, dat jij en ik zullen boeten vanwege het feit dat jij en ik hard hebben gewerkt om onze samenleving gestalte te geven.
Dat linkse addergebroed met hun haat jegens Joden en Christenen, met hun mateloze jaloezie jegens mensen die verantwoordelijkheid nemen en hard werken aan het succes van de westerse samenleving, die linkse minkukels steunden in het verleden terroristische organisaties zoals PLO en ANC, steunden dictatoriale staten zoals Cuba en Noord-Vietnam. Maar na het uiteenvallen van het Socialistisch Imperium, moest de Linkse Elite op zoek naar nieuwe stokken om vrijheid en welvaart mee te slaan.

Gelukkig hebben die smerige kapitalisten inmiddels alle werelddelen volgebouwd met 3G- en 4G-zendmasten. Gelukkig hebben die domme kapitalisten alle burgers van de hele wereld voorzien van SmartPhones, zodat alle armoedzaaiers -waar ze ook wonen- kunnen zien hoe rijk die westerse wereld is.
Dat het linkse addergebroed video´s, foto´s en berichten ging sturen aan het noodlijdende volk in verre landen, om uit te leggen dat in het rijke westen alles gratis is, dat er subsidie is voor van alles en nog wat, dat je -als je geen zin hebt om te werken- een uitkering krijgt waarvan je in luxe kunt leven, dat iedereen die hulp nodig heeft, snel naar Europa moet komen, dat was natuurlijk niet de bedoeling.
Het was niet de bedoeling van die 3G- en 4G-providers, maar het werkte wel! Miljoenen mannen, voornamelijk jonge mannen, verlieten huis en haard, lieten hun families in de steek, op jacht naar het gratis geld dat beloofd was door onze Linkse Elite.
En zo kon het gebeuren dat hordes criminelen, terroristen, verkrachters en overig islam-tuig aanklopten bij de poorten van Europa, zeggende dat zij recht hebben op onze welvaart, roepende dat wij onze vrijheid moeten inleveren, schreeuwende dat hun armoede onze schuld is en daarom onze vrouwen hun prooi zullen zijn.

De Linkse Elite stond aanvankelijk luid applaudiserend aan de kade, om al die moslims en hun achterlijke religie welkom te heten. Een verrijking voor onze samenleving, zo noemde het linkse gepeupel die islamisten en jihadisten.
Nu echter blijkt dat de instroom van al die hoogopgeleide analfabeten meer stemmen (dus ook meer pluche zetels) kost dan oplevert, beginnen de Neo-Communsten te twijfelen over de haalbaarheid van het plan om alle armoedzaaiers van waar ook ter wereld uit te nodigen om in Europa te komen wonen en gratis te genieten van de westerse welvaart.
Vandaar dat nieuwe plan van het linkse addergebroed: 'Plan Samsom' ...!

Ondertussen is in Luttelgeest de vrije nieuwsgaring verkracht en vermoord, door een burgemeester, door een niet gekozen maar benoemde plucheplakker.
De Linkse Elite wil jou en mij DOOD. En als dat niet linksom lukt, dan vermoordt de Linkse Elite ons -zonder enige scrupule- rechtsom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten